En titt på denne videoen og du vil forstå hvorfor budskapet må deles videre

Det du snart skal få se er en fiktiv historie, men dessverre skjer dette hele tiden i det virkelige liv.

Et gift par har en datter, men bestemmer seg for at de vil ha en større familie. De adpoterer en liten rødhåret jente og alt går veldig bra i starten. De to søstrene blir gode venner, men etter hvert begynner ting å endres. Familiens adoptivdatter gjør små, uskyldige feil – for eksempel klarer hun å søle litt av morens rødvei på en duk, noe som gjør foreldrene sinte.

Når jenta roter og maser blir foreldrene så irriterte at de angrer på at de adopterte henne. Hun lever rett og slett ikke opp til deres forventninger, til tross for at hun har hatt en annerledes oppvekst enn barn flest.

Foreldrene bestemmer seg for å kvitte seg med adoptivdatteren, og farene kjører henne ut i ødemarken og dumper henne der.

Da farene kjører fra den stakkars lille jenta, ser han henne i speilet og det er da historien tar en sjokkerende vending.

Tatt en titt nedenfor og vent på den overraskende avslutningen som binder sammen denne utrolig kraftfulle og tankevekkende videoen.

Dyr er også levende skapninger som har rett til varme, kjærlighet og respekt. De er våre venner og familiemedlemmer, selv om de roter og maser litt iblant. Dessverre er det mange som blir forlatt her i verden og de går ofte en vond skjebne i møte. 

Vi håper at budskapet i denne videoen er med på å gjøre verden til et bedre sted – både for mennesker og dyr.

Vil du bidra? Del gjerne denne artikkelen videre.