Familiens hund hadde vært savnet i 9 år – se den utrolige gjenforeningen

Man pleier å si at hunden er menneskets beste venn og at de alltid er der for oss. Denne historien er nok et bevis på at det finnes et veldig spesielt bånd mellom hunder og mennesker. 

Alt begynte med en familie i Colorado, USA, som skulle flytte. Flyttingen førte til at de ikke kunne ta med seg hunden sin Boozer. Med tårer i øynene forlot de ham ved Colorado Foothills Animal Shelter, ett sted som finner nye hjem og eiere til hunder.

Det kunne ha endt der, men det var ikke tilfellet i denne historien. Personalet gjorde nemlig en bemerkelsesverdig oppdagelse. Da de scannet Boozers microchip viste det seg at han allerede hadde en familie fra før. Det viste seg å være en mann i Alabama, ved navn Lloyd Goldston, som hadde mistet ham for ni år siden. Boozer, som da bare var en valp, hadde rømt fra familiens hage. 

Lloyd hadde gitt opp håpet om å noensinne få se den elskede hunden sin igjen. Dagene, ukene, månedene og årene gikk. En dag hørte ett adopsjonssenter for hunder fra seg. De sendte et bilde av Boozer.
– Da jeg forsto at det var han, begynte jeg å gråte. Spesielt da jeg fikk se bildet av ham, sier Lloyd til Time.

Lloyd og de to barna hans hev seg i bilen og kjørte 18 timer i strekk for å gjenforenes med den elskede hunden sin. Familien var veldig nervøse da de kom frem, men så kom han plutselig tassende inn i rommet. Det tok bare noen sekunder før Boozer kjente igjen familien sin. Med tårer i øynene fikk Lloyd endelig klemme Boozer igjen.

Jeg blir så glad av å se denne gjenforeningen at jeg sitter med tårer i øynene selv. Det er så utrolig fint!

Her kan du se en video av den flotte gjenforeningen mellom Boozer og familien hans. Øyeblikket de møtes igjen slår virkelig alt.

Dette er enda ett bevis på at hunder aldri glemmer oss og at vennskapet mellom hunder og mennesker er det sterkeste vennskapet som finnes! Del gjerne denne historien videre hvis du er enig 🙂