I dette huset levde kvinnen (74) med sin døde søster i over ett år

Lynda Waldman (74) og hennes yngre søster, Hope Wheaton (67), bodde sammen i et stort hus i Brookline, Massachuttets hele sitt voksne liv. Huset var verdt flere millioner dollar og søstrene ble ansett som høflige og intelligente av naboene. Men til tross for at de holdt seg mye for seg selv, reagerte naboene på at den yngste søsteren plutselig ble borte for ett og et halvt år siden.

Naboene spurte Lynda om hennes søster, men hun ignorerte spørsmålene. Det var ikke før en kusine kom på besøk i desember i fjor at sannheten ble avdekket.

Flere naboer hadde uttrykt bekymring for søstrene, og selv om politiet hadde vært på døren flere ganger, var det ingen som hadde oppdaget hva som hadde skjedd. Lynda Waldman ønsket ikke hjelp.

For omtrent ett og et halvt år siden døde søsteren Hope Wheaton, men Lynda fortalte hverken politiet eller slektninger om dødsfallet. Den døde kvinnen ble bare liggende under kjøkkenbordet, mens søsteren levde videre i huset. Det skriver avisen CBS Boston.

Liket ble ikke oppdaget før en kusine kom på besøk i desember for å hjelpe til med å kaste søppel, skriver Brookline TAB.

Lynda forklarte at radiatorene ikke fungerte og hun var bekymret for å rørene skulle sprekke. Hun spurte derfor sin kusine om hun kunne kjøre henne hjem til et annet familiemedlem. Kusinen sa hun kunne bli med Lynda inn for å hjelpe henne med å pakke og samtidig spørre søsteren, Hope, om hun også ville være med.

Det var da kusinen gikk inn på kjøkkenet at hun stod overfor det grufulle funnet, og politiet ble kontaktet.

Politiet opplyser at liket var kraftig forråtnet og at søstrenes hus var både rotete og i dårlig stand. Politiet tror at Hope døde en gang i løpet av sommeren 2015. Ifølge flere amerikanske medier skal ikke Lynda ha forstått at Hope var død, og politiet måtte fortelle henne det.

Så langt er det ingenting som tyder på at kvinnen skal ha blitt utsatt for noe kriminelt, men dødsfallet etterforskes.

Del gjerne denne artikkelen videre på Facebook.