Nå hyller vi dyrevennen Ryan som vier sitt liv til å hjelpe hunder i nød

Enkelte dyrevenner er virkelig verdt å løfte frem. Australske Ryan Anderson er en av dem og han kaller seg for «verdens største hundeelsker». Når han forteller om sin hundeinteresse og når man ser disse bildene, innser man at det virkelig er sant.

Ryan Anderson elsker virkelig hunder. Han jobber med å beskytte dyr fra mishandling. De dagene han har fri bruker han mesteparten av tiden sin på frivillig arbeid hos ulike dyreorganisasjoner og fungerer som et fosterhjem for dyr som må finne nye familier.

– Jeg begynte å jobbe frivillig i helgene med ulike redningsgrupper, på arrangementer, å stille med fosterhjem for hunder, transportere dyr og donere penger, forteller Ryan til The Dodo.


Bildekilde: Instagram/Aussiedogguy

Han er også med på å skape oppmerksomhet rundt ulike arrangementer for utsatte hunder gjennom innsamlinger og opplæring.

Alt for å hjelpe nye hundeeiere med å ta vare på hundene sine på en god og riktig måte.


Bildekilde: Instagram/Aussiedogguy

Ryans kjærlighet for hunder var der allerede fra første stund.

Han tok det som en utfordring å møte så mange hunderaser som mulig og oppdaget raskt at det var mange hunder som trengte en ny familie. Det var da han innså at han selv kunne gjøre en forskjell. 


Bildekilde: Instagram/Aussiedogguy

Han begynte å ta bilder med hundene for å gjøre resten av verden oppmerksomme på at dette var hunder som hadde blitt reddet.

Bildene la han ut på sin Instagram-profil, som nå gjør stor suksess verden rundt. Men til tross for at han arbeider døgnet rundt med hunder, har han enda ett mål.

– Jeg har en drøm om å en dag ha min egen redningsorganisasjon eller dyrehjem for å hjelpe hjemløse hunder med å få et nytt hjem. Et fristed som ikke setter noen rammer for hvor lenge dyrene kan bli der, sier Ryan til The Dodo.


Bildekilde: Instagram/Aussiedogguy

Ryan er virkelig en sann dyrehelt som fortjener å hylles. Del gjerne videre hvis du er enig!