Når mannen vil ta med hunden på rommet svarer hotelleieren noe helt genialt

Alle som har eller har hatt husdyr vet at det kan være litt vanskelig å få dem med inn på visse offentlige plasser som for eksempel restauranter og hotell. Mange er under oppfatningen av at dyr ikke kan oppføre seg og kommer til å lage rot og bråk på stedene de er, noe som ikke stemmer i det hele tatt. Denne historien leste jeg for en stund siden og den fikk meg virkelig til å dra på smilebåndet.

Det er en mann som uroer seg over hva han skal gjøre med hunden sin i forbindelse med et hotellbesøk som han planlegger. Derfor skriver han et brev til eieren for å høre om hunden kan bli med ham. Jeg vet ikke om det er en sann historie, men jeg syns at hotelleierens svar er så fantastisk at jeg gjerne ville dele det med dere. For mennesker som han syns jeg er perfekte forbilder for oss alle, og hvis alle tenkte og reagerte som ham ville verden vært en vennligere plass. 

En mann skrev et brev til et lite hotell i en by han ville besøke under ferien sin. I brevet skrev han: «Jeg vil veldig gjerne ta med meg hunden min under hotellbesøket. Han er oppdratt på en god måte, oppfører seg eksemplarisk og forstyrrer ikke noen. Tror du det kunne vært mulig å ha ham med meg på rommet om nettene?»

Like etterpå fikk han svar fra hotelleieren. Han skrev:

«Min herre, jeg har styrt dette hotellet i mange år. På denne tiden har jeg aldri vært med på at en hund stjeler håndduker, sengtøy, sølvtøy eller bildene på veggen.

Jeg har aldri måttet kaste ut en hund på natten fordi den har vært for full og oppført seg dårlig. Og jeg har aldri opplevd at en hund har løpt fra regningen sin. Så ja, selvfølgelig er hunden din velkommen til å bo på hotellet mitt.

Og dersom hunden din kan gå god for deg, er du også velkommen til å bo her.»

Det går jo ikke an å gjøre noe annet enn å elske hotelleierens svar! 

Del hvis du også syns at hotelleierens svar var genialt.