Par adopterer den døende naboens tre barn. Når de kommer hjem er huset borte

Audrey var en alenemor med tre barn da hun begynte å føle seg litt uvel. Hun spurte en nabo hun knapt kjente om barna kunne overnatte hos dem. Etterpå dro hun til sykehuset. 

Naboen, Tisha, hadde fullt hus med fem egne barn, men lot Audreys barn sove over likevel. 

Etter en nervepirrende venteperiode, ringte sykehuset Audrey og ba henne om å komme for å få testresultatene. Beskjeden hun fikk var dessverre alt annet enn god. Hun ble diagnotisert med en form for magekreft som allerede var på andre stadie. Den var uhelbredelig. 

Audrey skjønte at hun ikke hadde mye tid igjen. Men hun ønsket å forsikre seg om at barna ville klare seg etter at hun var borte. 

På tross av at hun og Tisha ikke stod hverandre spesielt nær, spurte hun Tisha om hun var villig til å oppdra barna hennes. Tisha og mannen hennes, Kevin, sa ja, selv om de allerede hadde fem barn. 

Det tok ikke lang tid før Audrey lot kreften vinne, vel vitende om at barna hennes var i gode hender hos de snille naboene. 

Et TV-team fikk nyss om hvordan Tisha og Kevin uselvisk tok Audreys barn inn i varmen. TV-folkene ønsket å gjøre noe for dem. Du kan se den følelseladde historien under. 

Del denne emosjonelle historien med familie og venner!