Hundemammaen skriker om hjelp for sin sønn – setter alt håp til menneskene som snart dukker opp

.

Å se et dyr som har det vondt eller er noen form for knipe får alltid hjertet mitt til å briste. De er så hjelpeløse og uskyldige, og de berører oss virkelig.

Animal Aid Unlimited redder dyr på gata og gjør tiltak for at dyr skal kunne få det bedre.

Deres oppdra beskrives som å holde på «til den dagen hvor alle levende skapninger behandles med medfølelse og kjærlighet».

Nylig fikk organisasjonen en telefonsamtale om en valp som lå ved siden av veien og var i dårlig form.

Da dyreredderne endelig kom frem, så de at han hadde mammaen ved sin side – og de hørte at hun ropte på hjelp.

Hunden sto vakt ved ungen sin. Men på en eller annen måte visste denne kloke moren at dyreredderne fra Animal Aid Unlimited faktisk var der for å hjelpe henne, og hun hadde full tillit til dem.

Moren ville hjelpe til, men visste at hun ikke kunne gjøre det selv.

Dyreredderne plukket opp valpen, og samtidig som han ropte ut i smerte kunne de også høre hvordan moren pep medlidende for sin lille sønn.

Hundepappaen var også urolig og løp for å se etter hva som skjedde. Animal Aid Unlimited var forsiktige da de de tok opp den lille valpen og løftet den inn i ambulansen for å ta ham med til veterinærklinikken.

Hundemammaen fortsatte å prøve og kommunisere, samtidig som dyreredderne forsiktig løftet valpen hennes inn i bilen.

Dessverre hadde valpen to dype sår på skuldrene. Sårene kunne være livstruende om han ikke fikk hjelp i tide.

Den lille valpen var en veldig modig gutt hele prosessen – men han trengte mye hvile, mat og kjærlighet. Etter å ha fått den hjelpen han trengte, ville han desperat gå igjen å egen hånd, men det kunne han ikke. Ikke enda i hvert fall.

«Vi var ikke sikre på om nerveskadene var permanente. Men Toggle (som den lille valpen heter) hadde det bra under hele rehabiliteringstiden, og vi ble alle forelsket i hans utrolige søte og fine væremåte. Samtidig visste vi at det var noen veldig spesielle som ventet på ham der hjemme», skriver Animal Aid Unlimited.

Og nå til deres søte gjenforening! Denne lykkelige historien begynte sørgelig, da hundemammaen ropte ut i angst, men sluttet altså lykkelig.

Se hvordan hele familien ser ut i dag. ?

Det er vanskelig å se starten av filmen, men heldigvis sluttet det fint. Det varmer hele mitt hjerte å se mennesker i andre land elske og beskytte forsvarsløse dyr.

Takk for den fantastiske innsatsen ❤️ Vær snill og DEL dette hvis du også elsker dyr!