66-årige enken er lei av å farge håret jevnlig – men se når frisøren gyver løs og gjør henne 20 år yngre

.

Jeg tror nok at jeg snakker for de fleste når jeg sier at man kan føle seg litt ubekvem i eget utseende i ulike perioder i livet.

Noen ganger får man rett og slett ikke til den frisyren eller kleskombinasjonen man egentlig ønsker seg, selv om man prøver hardt.

Akkurat slik følte en kvinne ved navn Marci Frank det. Hun forteller at hun har levd som enke siden hun mistet ektemannen i 2015. Nå ville hun ta seg en tur til frisøren for å føle seg litt «freshere».

Og takket være et besøk hos en helt spesiell frisør, løste det seg – med bravur! Ta bare en titt på dette.

Foto: Youtube

Du har kanskje hørt om Christopher Hopkins? Han er kjent for sine fantastiske forvandlinger – og nå har han gjort det igjen.

Christopher er i tillegg til å være frisør, både forfatter og medieprofil – og han er kanskje mest kjent under navnet «Thea Makeover Guy». Det er også under dette navnet han legger ut filmklipp der vanlige folk forvandles i hans frisørstol!

Men i tillegg til disse klippene, har han også gjort seg kjent i USA ved å gjeste ulike tv-program. Som for eksempel det store ”Oprah Winfrey Show”.

Hjemme i Minneapolis har han en salong hvor folk kommer for å oppfylle drømmene sine. Chris og hans frisører og styling-personale tilhører virkelig eliten i landet, og man forstår hvorfor når man ser deres magi.

Se nå når han går løs i frisørsalongen og forvandler Marci! Hun ble som 20 år yngre og man kan virkelig se at hun blir glad når hun er ferdig!

For en fantastisk forvandling! DEL gjerne videre for å spre dette til nære og kjære, som kanskje også trenger litt inspirasjon i hverdagen!