Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix

Prinsesse Märtha Louise bekrefter ny kjæreste

Prinsesse Märtha Louise bekrefter forhold med ny kjæreste. 

Prinsesse Märtha Louise (47) skriver søndag kveld at hun er i et forhold med amerikanske shamanen Shaman Durek (44), som ifølge VG heter Durek Verrett.

Durek har vært prinsessens samarbeidspartner over en lengre periode, men nå bekrefter prinsessen på Instagram at de er har blitt kjærester. 

– Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt. Han får meg til å le, mer enn noen andre, og han har den aller største visdom som han deler, meddeler hun i innlegget. 

I et annet utdrag av innlegget takker hun Durek for å inkludere henne i familien sin og skriver at hun elsker ham fra denne evigheten til den neste.

Hun kommer også med en melding til potensielle kritikere av forholdet.

– Og til de av dere som føler behov for å kritiskere: Hold hestene deres. Det er ikke opp til dere å velge for meg eller dømme meg. Jeg har ikke valgt mannen min for å tilfredsstille noen av dere eller boksene dere har satt for meg i hodene deres.

Durek har også skrevet kjærlighetserklæring på Instagram. 

– Jeg elsker deg, og er så lykkelig over å ha funnet deg, skriver prinsessen under kjærestens innlegg.

Det nye kjæresteparet har lagt ut flere bilder sammen i sosiale medier over de siste månedene. I bildet under er de avbildet i Beverly Hills i California, USA, hvor de tydeligvis feiret påske sammen. 

Prinsessen og henne nye følgesvenn har jobbet sammen med et foredrag med fokus på selvrealisering, et foredrag som de skal holde i Norge og Danmark i mai.

Prinsesse Märtha Louise og Durek skal blant annet møtes til samtaler på Edderkoppen i Oslo i mai. 

Den to timer lange samtalen fått aldersgrense 18 år og koster 595 kro

– Gjennom samtalene og workshops vil vi dykdyppe inn i ulike aspekter ved å være menneske og hvordan aktivere guddommelighet for å skape et kjærlig liv for oss selv og andre, skrev prinsesse Märtha Louise på sin Instagram-profil.

Ønsk vår kjære prinsesse til lykke med sin nye kjæreste ved å dele denne artikkelen❤️