Uglen er utmattet etter å ha kjempet for å overleve – se reaksjonen da mannen redder den

Når et vilt dyr havner i en farlig situasjon er det stort sett ikke noen i nærheten som kan hjelpe. Heldigvis for denne uglen fikk golfspilleren Craig øye på den og oppdaget at den hadde satt seg fast. Han reagerte lynraskt, men hadde nok ikke forventet seg hvordan uglen reagerte.

Da Craig var ute og spilte golf fikk han øye på en ugle som satt mistenksomt stille på en rot som stakk opp av vannet. Det viste seg at uglen hadde sitte der i 12 timer fordi den hadde satt seg fast i et fiskesnøre.

For å holde seg over vann hadde uglen klart å komme seg opp på roten, men den kom seg ikke videre.

Det var da Craig kom til unnsetning.

Det er ikke så ofte vi får øye på ugler, da de ikke pleier å oppsøke mennesker. Det var derfor en utfordring for Craig å nærme seg uglen. Til hans store overraskelse var uglen helt rolig og lo han hjelpe.

Se den fantastiske redningsaksjonen i videoen nedenfor: 

Etter at Craig hadde fått fjernet fiskesnøret, satt uglen fremdeles helt stille. Det var for utmattet til å bevege seg etter å ha forsøkt å komme seg løs i flere timer.

– Jeg forsøkte liksom å snakke med han, sier Craig.

Craig tok et langt kosteskaft for å forsiktig løfte uglen bort og ta den med opp på land slik at den kunne samme krefter til å fly igjen.

Heldigvis finnes det mennesker som Craig som gjerne hjelper dyr i nød. Del gjerne denne historien med alle dyrevenner du kjenner 🙂