Foto: IFoto: Instagram / romoeren, nstagram / martineromoeren

Etter 40 uker med cellegift – Romørens hjertelige beskjed: «Nå starter veien tilbake til livet!»

I fjor sommer delte Bjørn Einar Romøren (38) nyheten om at han hadde fått påvist kreft. Krefttypen er både alvorlig og sjelden, den kalles Ewing sarkom.

Livet hans ble plutselig snudd på hodet. Midt i en storm av følelser mellom kreftbehandlingene, skjedde det også noe gledelig. Da han og kona Martina ble foreldre for andre gang, til datteren Fiona. Fra før har de sønnen Fred på 2 år.

Det har vært en lang reise for Bjørn Einar og familien, og han har delt både oppturer og nedturer på sosiale medier. Nå, etter 40 uker med behandling, kunne den lille familien endelig feire. Bjørn Einar er endelig ferdig med cellegift og stråling.

Hyller ektemannen

Kona Martine er full av lovord i innlegget hun fredag publiserte på Instagram, og har også en viktig oppfordring til andre som er i lignende situasjon.

«BOOM 💥 40 uker med cellegift og stråling er nå historie. Nå venter opptrening og det gode gamle “A4” livet vi har lengtet etter. Er de rundt deg friske og raske har du all grunn til å være lykkelig. Skulle man være så uheldig å bli syk er mitt beste tips etter denne tiden å prøve og leve så normalt som mulig. Normale dager føles nemlig fantastisk. @romoeren du har vært en helt ❤️🙌🏻», skriver Martine under de to bildene.

– Nå starter veien tilbake til livet

Romøren selv har også delt et rørende innlegg.

«CellegiftTror ikke d helt har gått opp for meg, og tenker mest på @martineromoeren som har vært så sterk for meg❤️ Familien min og alle venner (gamle og nye), de fantastiske menneskene som jobber på Radium og ikke minst all støtte jeg har fått fra hoppfamilien og personer jeg ikke kjenner fra inn og utland! Tusen takk! Nå starter veien tilbake til livet!»

Det er ingen tvil om at familie betyr alt når man plutselig står i en så vond og trist situasjon. Det er viktig å vise støtte, kjærlighet og omsorg når de rundt deg er syke.

Legg et hjerte i kommentarfeltet for å vise din omtanke og ønske Bjørn Einar all lykke til med opptreningen.