Skjermdump begge: Instagram

Denne spesielle detaljen får Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard til å juble

Vendela Kirsebom (53) og Petter Pilgaard (40) ble forlovet i fjor høst. Dette meddelte det forelskede paret på hver sin Instagram-profil. Etter bildene fra Instagram å dømme, fridde Petter til sin kjære ved Bolders Beach i Sør-Afrika.

Etter de fant kjærligheten i 2017, da de var med i «Farmen Kjendis», har ryktene florert om at de bedrev et PR-stunt og at det hele var oppspinn.

Det avfeier paret, og har bekreftet gjentatte ganger at de virkelig er forelsket og elsker hverandre. Dette kommer blant annet frem i deres egne TV-serie, «Vendela + Petter».

Vendela og Petter gjør mye morsomt sammen i TV-serien deres, som det allerede er laget tre sesonger av. Og et av deres nye påfunn deler Vendela på Instagram onsdag ettermiddag.

De har nemlig gjort noe så spesielt ved Ulefoss i Vestfold og Telemark, hvor de har laget sitt helt eget kumlokk, hvor det står: «Vendela+Petter», som er TV-serien deres navn.

«Tusen takk til ordfører Einar Holmen-Hoven i Lillesand kommune, og Geir Wighus i Ulefosjern som gjorde det mulig å få legge ned vårt eget kumlokk på verdens mest fantastiske sted🤸‍♀️
Vil også takke mamma som hjalp til med designet. Vi er veldig stolte, og gleder oss til å komme å se i sommer☀️☀️🤸‍♀️🌸», skriver Vendela Kirsebom i innlegget onsdag ettermiddag.

(Bla i bildene på Instagram-innlegget for å se kumlokket)

Les også: Gaute Grøtta Gravs første ord om den nye Farmen-programlederen: «For seerne sin del håper jeg…»

Les også: Katarina Flatlands avsløring midt i graviditeten

Så hyggelig å få sitt helt eget kumlokk, jeg skal se etter det neste gang jeg er i Lillesand!

Les også: Erlend Elias i sorg – deler disse hjerteskjærende ordene