Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Ingrid Bjørnov med tung beskjed til de håpefulle: «Det blir dessverre…»

Året 2020 har vært et tungt år. Hele verden er påvirket av Covid-19, og selv om virusets spredning har minsket i Norge siden i vinter må vi fortsatt være forsiktige og vise hensyn til hverandre.

De siste ukene har situasjonen forverret seg noe, og viruset har begynt å blusse opp igjen i Norge. Som følge av dette har myndighetene tatt nye forhåndsregler.

Og som følge av det farlige viruset kommer den favoriserte sangstjernen Ingrid Bjørnov med en trist beskjed (56) til fansen sin.

Bjørnovs triste beskjed på sosiale medier

Hun deler nyheten på Instagram tirsdag ettermiddag.

«Kjære tålmodige billettkjøpere. Det blir dessverre ingen Bjørnov&Sunde-turné i høst. Se vedlagte fra moderskipet. Vi spiller sammen igjen så snart det lar seg gjøre», skriver Bjørnov på Instagram.

(Se innlegget under)

Var klar for comeback

Nå i 2020 var Ingrid Bjørnov klar for sitt virkelig store comeback etter kreftsykdommen, så det er synd at Covid-19 setter en skikkelig stopper for hennes mulighet tilbake i rampelyset, sammen med visesangeren Øystein Sunde (73).

Hun skulle holde en rekke konserter, og fansen hadde gledet seg lenge til å høre henne synge.

Konsertene skulle holdes i februar og mars i utgangspunktet, men på grunn av koronaviruset ble duoen nødt til å utsette dem en rekke ganger. Nå avlyser de altså også høstens turné.

Slik reagerer fansen: «Veldig leit»

I kommentarfeltet er fansen veldig forståelsesfulle og sier at det er viktigst at man holder seg trygge.

«Det viktigste er at du holder deg frisk, Ingrid. 👌Ja trubaduren også da, men han er vel frisk i utgangspunktet? 🤔Venter tålmodig på konsert. 🤞«, skriver en i kommentarfeltet.

En annen skriver: «Veldig synd at vi går glipp av dette, men helt forståelig 🤗 Det aller viktigste er at du er frisk, Ingrid 💞og så krysser vi fingrene for en ny mulighet så snart det blir trygt og mulig 🙂»

«Absolutt forståelig, men veldig leit 🙁 Har opplevd dere før, og så virkelig fram til denne forestillingen. Håper dere kommer sterkt tilbake når situasjonen tillater det», skriver en annen fan i kommentarfeltet.

Les mer: Øystein Pettersens tårevåte ord etter vonde beskjeden om Petter Northug

Det er forståelig at dere må avlyse turneen, det er det riktige valget – la oss dele denne artikkelen for å oppfordre alle til å passe på seg selv og andre under Covid-19.