Foto: Alexander Rybak / Facebook / Skjermdump

Alexander Rybak vil dele enda en hemmelighet med fans og følgere «I over 2 år…»

HAR ENDA EN HEMMELIGHET: Den 34 år gamle «Fairytale»-stjerna sjokkerte det norske folk da han i begynnelsen av juni innrømte at han hadde vært avhengig av antidepressiva og sovemedisiner i 11 år.

Samtidig som han delte hemmeligheten, fortalte han følgerne på sosiale medier at han nå hadde vært på rehab siden januar.

I juli gjorde Alexander Rybak comeback i «Allsang på Grensen», hvor han sang både «Fairytale» og en av sine nye låter.

Nå varsler artisten at han bærer på enda en hemmelighet. Nok en gang bruker han sosiale medier til å kommunisere med fans og følgere.

– I over 2 år

– Jeg er så spent! Snart skal jeg starte på et stort prosjekt som jeg har planlagt i over 2 år, og jeg kan ikke vente med å dele enda en hemmelighet med dere! Til da, hvilket bilde liker du best? 1, 2 eller 3?, skriver Alexander Rybak på Facebook, sammen med tre bilder av ham selv:

I am so excited! 🤩 Soon I will start a big project that I’ve been planning for over 2 years, and I can’t wait to share…

Posted by Alexander Rybak on Thursday, August 20, 2020

Bare en knapp time etter at innlegget ble publisert, hadde det dukket opp nærmere 200 kommentarer.

Den trofaste fansen var i gang med å stemme på bildene – og er trolig svært spente på hva slags hemmelighet han skal avsløre denne gangen.

Del gjerne artikkelen videre hvis du også er fan av Alexander Rybak og spent på hva han skal avsløre denne gangen! Og gi ham en tommel opp, for å vise at du støtter ham.