Foto: Berit Roald / NTB

Truls Svendsen i sorg: «Veldig tungt og trist…»

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm er aktuelle med en ny sesong av «Truls ala Hellstrøm».

Mellom sesongene av det populære tv-programmet har Truls Svendsen vært opptatt som småbarnspappa på hjemmebane, nå venter han sitt andre barn sammen med samboeren.

Truls og Hellstrøm har også jobbet med en podkast, «Truls & Hellstrøm – Tar munnen full«, som allerede har rukket å bli populær.

Podkasten hadde nylig et opphold, men er nå tilbake, duoen forklarer i den nye episoden hvorfor de plutselig ble borte litt.

I sorg

Truls Svendsen åpner nå opp om tapet og sorgen, som var noe av bakgrunnen for at podkasten måtte settes på pause i en periode.

Han måtte reise til Tromsø, fordi faren hans ble syk.

Foto: Berit Roald / NTB

For cirka to uker siden gikk faren bort som følge av sykdommen.

– Det er selvfølgelig veldig tungt og trist å miste en man er veldig glad i, men det skal sies også at pappa var ganske syk på slutten. Og oppi det hele, hvis det er lov å si, så er jeg glad han slapp å ligge der og ha det mer vondt. For det hadde han på slutten, forteller Truls Svendsen i den nye podkast-episoden.

Faren ble 75 år gammel, og ifølge Truls hadde de den gode humoren til felles.

I podkasten avsløres det ikke hvordan syk faren var, men Truls Svendsen forteller at han mot slutten hadde så mye smerter og vondt, at det nesten var godt å se han slippe å ha det vondt.

Fikk tatt farvel

Truls Svendsen forteller også at han fikk tatt farvel. Han rakk å si at til faren at han er glad i ham, før han døde. Det er han takknemlig for nå.

Truls bruker sin egen opplevelse til å komme med en viktig oppfordring til andre:

– Akkurat det å si det er så fint, for jeg tror mange går og angrer på at de ikke sa det når de har mistet noen nær. Så man må alltid si til de man er glad i at man virkelig er glad i dem. Så det er min oppfordring til folk, sier Truls Svendsen i podkasten.

Aktuell med ny sesong

Midt i sorgen er Truls Svendsen og makkeren Eyvind Hellstrøm nå klare for ny sesong av det populære programmet «Truls ala Hellstrøm».

Den nye sesongen har premiere tirsdag denne uken, klokken 20.00.

I den forbindelse har duoen mandag gjestet God morgen Norge:

«To radarpar, men bare ett av dem briljerer på kjøkkenet🥘Truls og Eyvind har nok en gang reist på tur, denne gangen spiser de seg gjennom Norge🇳🇴 og for Eyvind er det kosebuksen som er det viktigste plagget i kofferten😻», skrev God morgen Norge på Instagram mandag, sammen med et bilde av duoen i studioet.

Det må være tungt å skulle være så offentlig samtidig som man går gjennom en sorg, men det står stor respekt av at Truls Svendsen er åpen og ærlig om hva som har skjedd, i podkasten sin.

Nå sender vi denne gledessprederen all vår kjærlighet, varme og omsorg. Bruk kommentarfeltet til å sende trøsteklem, en hyggelig hilsen eller et hjerte.

Del gjerne artikkelen videre også, slik at alle får med seg premieren av Truls ala Hellstrøm.