Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Avsløring om «Truls à la Hellstrøm» etter suksessen: «Jeg hadde aldri trodd at…»

«Truls à la Hellstrøm» er inne i sin fjerde sesong og har gjort stor suksess i Norge.

De foregående sesongene har Hellstrøm lært opp Svendsen i kokkekunst, men i denne sesongen konkurrer de to programlederne mot hverandre.

De lager samme matrett og et dommerpanel skal avgjøre hvilken rett de liker best. Noen av utfallene kan fort overraske TV-seerne i de morsomme konkurransene.

På grunn av Covid-19, som herjer rundt om i verden, har duoen denne gangen reist rundt i Norge.

Programmet har vunnet Gullruten for beste underholdningsprogram både i 2018 og 2019. 

Kommer med ny avsløring etter suksessen

Nå deles nyheten om at programmet har gjort så stor suksess av Sverige også ønsker å lage et lignende program. 

Plan-B og TV 2 har nå solgt programmet til ITV Studios Sweden der programmet vil dukke opp i desember. I Sverige vil den kjente profilen Pernilla Wahlgren og toppkokken Thomas Sjögren være duoen programmet handler om. Programmet har fått navnet «Yes Chef!»

Pernilla Wahlgren har delt den spennende nyheten på Instagram-profilen sin. Programmet blir sendt for første gang på svenske kanaler og blir tilgjengelig på Dplay 17. desember.

Truls Svendsens reaksjon

Truls Svendsen synes det er veldig artig at Pernilla Wahlgren får hans rolle som mat-elev og innrømmer at han aldri hadde trodd de skulle ha samme rolle i et program.

«Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få oppleve å være Norges svar på Pernilla Wahlgren», sier Svendsen ifølge pressemeldingen sendt ut av produksjonsselskapet Plan-B og TV 2″, ifølge VG.

«Vi gleder oss til å se Wahlgren og Sjögren gripe an det svenske kjøkkenet og de svenske råvarene med entusiasme og nysgjerrighet», fortsetter Hellstrøm.

Les også: Første jul etter pappas bortgang: Dette er Leah Isadoras hjerteskjærende ord

Så artig at programmet gjør så stor suksess! Vi gleder oss til mange flere sesonger med Truls à la Hellstrøm❤️