Foto: Shutterstock

Kvinnens forlovede dør før bryllupet – midt i sorgen kommer svigerforeldrene med sjokkerende krav

Ordet «svigers» kan for mange vekke ubehag. Forholdet til dem kan være skjørt, og er avhengig av hva slags holdninger dere har til hverandre. De som kommer overens er heldige. Det finnes også de som liker sine svigerforeldre, men som ikke tør å nei til noe de egentlig ikke vil på grunn av frykten for hva slags vrede de kan møte.

La oss konsentrere oss om at det nærmest aldri er helt ukomplisert med svigerforeldre, spesielt ikke om de oppfører seg slik som denne kvinnen fikk oppleve.

En forlovet kvinne i USA har havner i klammeri med svigers etter et krav de stilte etter sønnen gikk bort.

Kvinnen skrev om det hele i en utblåsing på det sosiale medieforumet Reddit, i håp om å få støtte og råd.

Litt bakgrunn: Kvinnen det er snakk om hadde alltid drømt om den dagen hun skulle gifte seg. Så da hennes store kjærlighet fridde, ble svaret et rungende «ja!».

Men det var ikke bare tanken på å være en gift kvinne som gjorde at hun bar ringen med stolthet. Forlovelsesringen var spesiallaget for henne, og var dermed veldig personlig.

Svigerforeldrene ville ha tilbake ringen

Dessverre fikk paret aldri hatt bryllup da mannen ble svært syk. Han døde senere som følge av sykdommen som gjorde han veldig svak på kort tid.

«Jeg skal ikke gå i detalj her, for å skrive om det får meg bare til å gråte. Jeg er er absolutt ikke over det», skrev kvinnen på Reddit noen måneder etter mannens bortgang.

Foto: Shutterstock

«La os hoppe frem noen uker til hans søster og hans mamma (vi var aldri med hverandre, verken søsteren eller mammaen, men vi var vennlige med hverandre) ringte meg og ba om min forlovelsesring», skriver kvinnen på Reddit uten å henge ut noen.

Hun fortsetter:

«De sa at ettersom vi ikke kom til å gifte oss (vårt bryllup var planlagt for 2022) og aldri kom til å gjøre det, så kunne jeg gi ringen tilbake til hans ordentlige familie, ettersom det står for et løfte som aldri kommer til å innfris».

Ikke del av «den ordentlige familien»

Spørsmålet både sjokkerte og gjorde kvinnen sint. Selv om de hadde rett i at bryllupet aldri kom til å bli noe av så anså hun det som hennes ring som hun hadde fått i gave.

Hele verden blir snudd på hodet når sønnen plutselig går bort – da kommer svigermor bort i begravelsen.Synes du det er riktig at moren sier opp relasjonen etter svigermorens ord?

Posted by Newsner Norge on Friday, May 7, 2021

Kvinnen det gjelder svarte selvfølgelig nei. Ringen var spesiallaget for henne og betydde mye. Svigerforeldrene mente at det var hennes sønn som hadde betalt for den, og at hun aldri var del av hans ordentlige familie.

Da svigerforeldrene fikk et nei til svar tok de kontakt med kvinnens mamma og pappa for å forsøke å få dem til å overtale sin datter.

Hva synes du om svigers sitt krav? Del gjerne dine tanker og følelser med oss i kommentarfeltet!