Foto: YouTube/Mass Live

Lærer våger ikke si at han skal gifte seg med en mann – da elevene får vite går de strake veien mot vielsen

Skolelærer Christopher Landis er en engasjert lærer som er godt likt av sine elever. Til tross for det delte han sjelden noe informasjon om seg selv og sitt privatliv. Ikke en gang når de lykkeligste dagen i hans liv nærmet seg nevnte han noe om sin partner for elevene.

Grunnen var hans frykt for hvordan de ville se på han om de fikk vite at han er homofil.

Homofili og ekteskap mellom samme kjønn er fremdeles noe som mange sliter med å forstå, og dessverre resulterer dette i fiendtlighet og fordommer hos mange.

I USA ble homofili lenge sett på som en psykisk sykdom, noe som påvirket hvordan flere amerikanere så på det, avhengig av hvor i landet de befinner seg.

Ekteskap mellom samme kjønn har bare vært lovlig i USA siden 2015, noe som gjør at mange fortsatt ligger lavt med sin legning fordi de er redde for hvordan det blir mottatt.

Våget ikke fortelle om sin legning

Tidligere fordommer og stygge kommentarer hadde satt spor hos musikklærer Christopher Landis sin selvfølelse. Han elsket sine elever, og visste at de likte han. Men av redsel for at det skulle endre seg holdt han sitt privatliv for seg selv.

Foto: YouTube/Mass Live

Til tross for at han traff klassen sin hver dag, og hørte på deres tanker i med- og motgang, så sa han aldri at han var forlovet med en mann.

De får gangene Christopher store kjærlighet Joe kom til skolen sa han alltid at det bare var en kompis.

Det Christopher ikke visste var at alle hans elever kjente til det kommende bryllupet mellom han og Joe, og barna hadde ingen planer om å la han komme unna.

Elevene stormet seremonien

Da det var på tide med bryllupsfesten skjedde noe som ikke stod i «manus» for planene.

Foto: YouTube/Mass Live

Da dørene til salen åpnet ble Christopher mildt sagt forvirret, men hans store kjærlighet Joe visste nøyaktig hva som skulle skje.

Christopher, som trodde at elevene ikke kjente til hans privatliv, forstod ingenting da klassen hans stormet inn.

Overraskelsen rørte lærene til tårer

Elevene stilte seg pent og pyntelig på rekke og rad ved siden av hverandre, og begynte plutselig å synge «All you need is love» av The Beatles.

Barna hadde visst om læreren forhold til Joe i flere måneder, og da Joe ba de om å være med på overraskelsen ble svaret et soleklart «ja».

Dette øyeblikket får meg til å gråte nesten like mye som læreren gjør i klippet. Så vakkert.