De private bildene: Her er Prinsesse Märtha Louise og Kronprinsesse Mette-Marit med Dronningen

Torsdag slapp kongehuset nye bilder fra sommerferien sin. De delte private bilder fra en fellestur til Lofoten.

«Kongeparet hadde invitert både Kronprinsfamilien og Prinsesse Märtha Louise og barna til stor familieferie som avslutning på sommeren», skrev Kongehuset sammen med bildene på Instagram.

På ett av bildene ser man Kronprinsesse Mette-Marit og Prinsesse Märtha Louise sammen med Dronning Sonja. Bildet er herlig, og viser frem tette bånd.

Ta bare en titt her:

Kongefamilien avsluttet sommerferien 2020 i Lofoten. Fra v. prinsesse Märtha Louise, dronning Sonja og kronprinsesse Mette-Marit er klar for en topptur til Dronningvarden på Stortinden, 530 meter over havet. Her ved Årsteinskaret 200 moh. Kongeparet hadde invitert hele familien om bord på Kongeskipet «Norge». Foto: Elin Rønning, Det kongelige hoff / NTB scanpix

Er de ikke flotte sammen?

Resten av bildene kan du se under. Trykk bare på pilen til høyre for å komme videre til neste bilde.

Det ser ut som om kongefamilien vår har hatt en fantastisk sommerferie – noe de virkelig fortjener. Trykk tommel opp hvis du er enig.

Det er så godt å se at det er så sterke gode bånd innad i kongefamilien. Prinsesse Märtha Louise har nok hatt litt ekstra behov for familien sin i det siste, etter den tunge tiden etter Ari Behns dødsfall.

Del gjerne videre, så flere får se disse fine bildene.

Exit mobile version