Foto: Lise Åserud / NTB scanpix og Terje Pedersen / NTB scanpix

Den nye beskjeden om prinsesse Ingrid Alexandra – dette skjer den 31. august

Prinsesse Ingrid Alexandra skal en dag bli kronprinsesse. Etter hvert vil hun også bli dronning – men heldigvis har hun mange år på seg til å vokse seg klar til denne store og viktige rollen.

Hun har allerede begynt å ha noen offisielle oppdrag, og hun er ofte med både mamma, pappa og bestemor «på jobb».

Sammen med dronning Sonja var hun blant annet med på å åpne sin egen skulpturpark ved slottet. Da Prins William og Hertuginne Kate var på besøk i Oslo, var det den unge prinsessen som var vertinne. Noe hun fikk skryt for.

I dag har kongehuset kommet med en ny beskjed om prinsesse Ingrid Alexandra og hennes fremtid – noe stort kommer til å skje 31. august 2019.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Fyller 15 år

Mandag 21. januar, altså førstkommende mandag, fyller prinsesse Ingrid Alexandra 15 år. Ofte dukker det opp nye offisielle bilder av prinsessen når hun fyller år – så det er bare å glede seg.

Da prins Sverre Magnus fylte 13 år i desember, fikk vi se nye portretter av ham.

Skal konfirmeres

Den nye beskjeden om prinsesse Ingrid Alexandra gjelder konfirmasjonen hennes. Datoen er nå satt, den finner sted i Slottskapellet på Det kongelige slott, lørdag 31. august 2019.

I en pressemelding forteller kongehuset at prinsessen får konfirmasjonsundervisning i Asker menighet under ledelse av prost Tor Øystein Vaaland og sogneprest Karoline Astrup.

Det opplyses også om at prinsessen i 2004 ble båret til dåpen av bestefar, kong Harald, og at disse er faddere: Kong Harald, Hans Majestet Kongen av Spania, Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen av Danmark, Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen av Sverige, Prinsesse Märtha Louise og Marit Tjessem.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Det er bare å glede seg til den store dagen – det blir nok et stort øyeblikk både for prinsesse Ingrid Alexandra, kongefamilien og alle som tar del i konfirmasjonen.

Ingrid Alexandra er en flott prinsesse, og jeg er helt sikker på at hun kommer til å bli strålende både som kronprinsesse og som dronning. Lik og del hvis du er enig!