Gladnyhet for prinsesse Madeleine på 37-årsdagen!

Foto: Sara Friberg/svenske kongelige hoff

Gikk glipp av nasjonaldagen

Forrige uke, den 6. juni, var det nasjonaldagen til Sverige. Prinsesse Madeleine ankom Sverige sammen med sin yngste datter, prinsesse Adrienne, rett før nasjonaldagen.

Planen var at også resten av familien skulle bli med, men ektemannen Chris O’Neill måtte bli igjen i USA sammen med parets to eldste barn. Barna var nemlig syke, og kunne ikke fly.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Prinsesse Madeleine 37 år

Prinsesse Madeleine skulle i tillegg til å feire nasjonaldagen også besøke hjemlandet for å lansere bok. I tillegg hadde hun planer om å feire både bryllupsdag og bursdag sammen med familien sin i Sverige.

Nasjonaldagen måtte hun dessverre feire uten både ektemannen og de to eldste barna.

Heldigvis melder svenske medier om at bursdagen i dag ble en fin dag. Prinsesse Madeleine fikk en gladnyhet: Barna var friske nok til å ankomme Sverige i forkant av bursdagsfeiringen. Det virker som om barna ble friske nok akkurat i tide til å rekke flyet fra USA til Sverige, og ankomme i tide før bursdagen.

– Hun feirer sin fødselsdag sammen med nære og kjære, sammen med familien. Hun feirer privat, så det er ingen offisiell feiring, sa hoffets iinformasjonssjef Margareta Thorgren til Expressen om prinsesse Madeleines bursdag.

Og i forbindelse med bursdagen slapp også det svenske kongehuset et nytt bilde av prinsessen, via Instagram:

Hun er bare så vakker og god! Fantastisk at resten av familien rakk å komme seg til Sverige i tide, slik at hele familien kunne feire 37-årsdagen. 

Bruk gjerne kommentarfeltet under til å sende en gratulasjon til den svenske prinsessen, og gi henne en tommel opp eller en deling for å være med på feiringen.

Exit mobile version