Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Her jobber Dronning Sonja og Prinsesse Ingrid Alexandra sammen – men en detalj vekker oppsikt

Tirsdag denne uken var endelig tiden inne for å markere at Ingrid Alexandras skulpturpark er ferdigstilt. Parken har nå totalt tolv skulpturer.

Da markeringen fant sted i går, var alle skoleelevene som hadde bidratt invitert til parken for å være med på den offisielle markeringen.

Både Dronning Sonja og Prinsesse Ingrid Alexandra stilte opp.

 

Som alltid ble det selvfølgelig tatt en rekke bilder. En slik dag må både markeres og foreviges. Og disse bildene har blitt lagt ut både på nettsiden til kongehuset og på den offisielle Instagram-kontoen.

Mange fans følger ivrig med på kongehusets Instagram-konto, og noen tar seg også tid til å kommentere når det dukker opp nye og fine fotografier.

Denne gangen er det noen som har lagt merke til noe helt spesielt, en detalj som mange av oss neppe i det hele tatt har tenkt over.

Dronning Sonja og prinsesse Ingrid Alexandra deltar under ferdigstillelsen av Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark i Slottsparken. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

«Er det bare jeg som ser syner?»

Det er selvfølgelig ikke første gang at den royale fansen legger merke til antrekk, men denne gangen er det en som tydelig har fått litt ekstra hakeslepp.

«Er virkelig prinsessen iført Cathrine Hammel? Eller er det bare jeg som ser syner?» er det en som kommenterer.

Og for de som lurer: Cathrine Hammel er en norsk motedesigner med base i Oslo.

Kongehuset har ikke svart på kommentaren, men det er absolutt ikke umulig at det er dette merket hun har på seg – kåpen ligner på en man finner på designerens nettside (du kan se den her).

Men dette er ikke den eneste kommentaren dronningen og prinsessen har fått av publikum i forbindelse med gårsdagens markering…

Dronning Sonja og prinsesse Ingrid Alexandra ankommer ferdigstillelsen av Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark i Slottsparken. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Hyller Prinsessen og Dronning

I kommentarfeltet blir faktisk duoen hyllet. Det er mange som kommenterer at parken er fin, og det er også mange som tar seg tid til å påpeke at vi har en flott ung prinsesse og en flott dronning.

«To nydelige sjeler» er det en som kommenterer for å beskrive den kongelige duoen.

«To flotte dronninger» skriver en annen.

En annen kommenterer: «Herlige bilder av 2 flotte mennesker som tydelig har tette bånd❤️❤️»

Og dette er bare et lite utvalg, i kommentarfeltet blir det sendt mye kjærlighet til vår prinsesse og dronning. Folket er tydelig både stolte og imponerte.

Bilde fra skulpturparken fra da Prins William og Hertuginne Kate var på besøk. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Her kan du se flere bilder fra gårsdagens markering (trykk på pila til høyre for å komme videre til neste bilde):

Gratulerer med ferdigstilt skulpturpark, Prinsesse Ingrid Alexandra! Du er virkelig flott, og ikke minst flink.

Vi burde alle være stolte av den unge prinsessen vår, som en dag skal bli dronning.

Nå passer vi på å gi Ingrid Alexandra og Dronning Sonja et hjerte i kommentarfeltet – og del gjerne artikkelen videre slik at flere får mulighet til å sende dem kjærlighet og anerkjennelse.