Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix og Anders Wiklun / NTB scanpix

Hoffets nye beskjed – Chris O’Neills vending etter oppdagelsen

Fremtiden så mørk ut for Chris O´Neill etter at hoffet avslørte hans usikre fremtid.

Nå ser det ut til at han har gjort en helomvending etter hoffets nye beskjed.

– I sommer har prinsesse Madeleine flere viktige oppdrag hjemme i Sverige. Prinsessen skal blant annet gi ut egen barnebok, besøke flere arrangement og den tradisjonsrike nasjonaldagsfeiringen.

Foto: Shutterstock

Men liker etter beskjeden at hun kommer hjem til Sverige bekreftet også hoffet at fremtiden for hennes mann Chris O’Neill dog så veldig usikker ut, om han skulle holde sin hustru med selskap.

– Ja, de skal komme. Men jeg vet ikke om de kommer i samlet tropp, sier Margareta Thorgren til Hänt.

Men nå ser det ut til at Chris O’Neill har gjort en helomvending.

Foto: ANDERS WIKLUN / NTB scanpix

Oppdateringer i den kongelige kalenderen

Nye oppdateringer i den kongelige kalenderen har blitt gjort, og nå ser det ut til at også Chris har gjort plass for sin hustrus viktige oppdrag.

Ifølge Svensk dam så kommer Chris til å være tilstede på nasjonaldagsfeiringen, men også på kronprinsesse Victorias bursdag 15. juli.

Fruens viktigste hendelse, når prinsesse Madeleine kommer, kommer også Chris til å være med.

– Han har lykkes å endre i kalenderen, slik at han kan være i Stockholm sammen med familien i begynnelsen av juni, sier Margareta Thorgren til avisen.

Så herlig at han kan holde Madeleine med selskap i sommer og få komme til Sverige! Trykk på liker-knappen hvis du synes det er flott at Chris skal holde den svenske kongefamilien med selskap!</strong