Foto: INSTAGRAM /shamandurek

«Jeg visste at Twin Towers kom til å falle to år før 9/11, men alle må akseptere sin egen skjebne»

Durek Verrett (44), eller Shaman Durek om du vil, mener han har noen utrolige evner. 

Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise (47) bekreftet at de er blitt kjærester i slutten av forrige uke. Nå er paret aktuelle med norgesturné, hvor de skal holde foredrag og workshops i Oslo, Stavanger, Fredrikstad og Tromsø.

«Gjennom samtalene og workshops vil vi dykdyppe inn i ulike aspekter ved å være menneske og hvordan aktivere guddommelighet for å skape et kjærlig liv for oss selv og andre», skrev prinsesse Märtha Louise på sin Instagram-profil om foredragene.  

Aktivering av guddommelighet er bare noen av evnene prinsessens nye kjæreste besitter, ifølge ham selv. På Verretts egen hjemmeside blir han intervjuet – hvor han meddeler han at han har forutsett flere terrorangrep, kan helbrede/behandle de syke og har stått opp fra de døde. 

Han sier blant annet at han forutså et terrorangrep i Israel, samt terrorangrepet på World Trade Centers Twin Towers, i New York, 11. september 2001.

– For eksempel for noen år siden, da jeg bodde i Israel, var jeg med venner i Shenkin-gaten i Tel Aviv, og vi tenkte på hvilken kafé vi skulle gå på. Jeg la merke til en ånd som ba meg være oppmerksom, og jeg tenkte på alle signalene og følelsene den dagen, og følte fare. Jeg sa til mine venner at vi ikke skulle gå på kafe. De lo av meg, men jeg bønnfalt dem skikkelig om at vi skulle dra til sjøen. På vei til stranden hørte vi en stor eksplosjon, som var en bombe, et terrorangrep på en kafe.

«Så hvorfor ikke hjelpe folkene på kafeen?»

– Fordi det er ikke min jobb. Hvis jeg hadde løpt inn i restauranten for å hjelpe folk ville timingen vært slik at jeg var der akkurat når eksplosjonen skjedde. Jeg har ikke noe med det å gjøre. Jeg visste at tvillingtårnene skulle falle to år før 9/11, men alle må følge sin egen vei og må akseptere skjebnen sin, sier Durek i et intervju på sin egen hjemmeside om terrorangrepet i Israel og om Twin Towers-terrorangrepet.  

Det er uklart nøyaktig når intervjuet med Shamanen ble publisert.

«The princess and The Shaman»

Nå skal Verrett holde flere foredrag i Norge og Danmark med den norske prinsessen.

Foredraget de skal holde kalles «The princess and The Shaman», som koster mellom 595- og 1030 kroner. 

Showet beskrives som «en reise i livets mysterier, hvordan komme i dypere kontakt med din indre kraft og øke bevisstheten så du tar fram den egentlige deg uansett hvor du er i livet.»

Durek er for øyeblikket i Norge og skal være klar til å feire 17. mai. Om han blir å se på slottsbalkongen eller ikke, er ikke bekreftet ennå. Tirsdag uttalte også Kong Harald seg om Märthas nye kjæreste.

Durek har møtt på mye kritikk fra norske eksperter angående arbeidsmetodene sine fra flere hold. Blant annet har professor i fysiologi og cellebiologi, Kristian Gundersen, advart folk mot å bruke shamanens alternative metoder.

Hva synes du om evnene til prinsessens nye kjæreste? Del din mening i kommentarfeltet!