Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Kongefamiliens nye julebilder: Det ene bildet må du bare se nærmere på med en eneste gang

Endelig har kongefamilien vår tatt nye julebilder, og de er man bare nødt til å se nærmere på. Det kan faktisk ikke gjentas for ofte at vi er utrolig heldige som har en unik og flott kongefamilie her i Norge.

Hver eneste uke har de hver sine offisielle oppdrag og hele tiden viser de seg som gode representanter for Norge.

Det er en tradisjon at Kong Harald, Dronning Sonja, Kronprins Mette-Marit og kronprins Haakon tar bilder rett før jul. Nå har troppen samlet seg på slottet, og nye bilder har dukket opp. Under får du se et lite utvalg. Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus er også med på bildene – og på ett av disse bildene må man ta en ekstra titt på prinsen og prinsessen.

Det er kongehuset selv som har lagt ut en pressemelding om fotograferingen og de nye bildene. Nå håper kongefamilien at det norske folk liker disse bildene!

Se bare så veslevoksne og trygge de er i sine roller!

Sist gang familien samlet seg for en slik fotografering var da Kong Harald og Dronning Sonja feiret gullbryllup.

Julebilder av kongefamilien 2018

Vi har kommet oss et lite stykke ut i desember, og det nærmer seg jul. Om en uke tar hele Norge juleferie og begynner med de viktige forberedelsene. Ribben skal stekes og smakes på, riskremen skal forberedes og antrekk skal finnes frem før julaften slår til for fullt.

Mange har allerede pyntet både hjem og juletre, noe kongefamilien også ser ut til å ha gjort. I bakgrunnen av bildet ser man nemlig et flott juletre.

Se så fine de er:

Kongefamilien stiller til den årlige julefotograferingen på Slottet. Foran: kong Harald og dronning Sonja. Bak f.v.: prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prins Sverre Magnus. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

På bildet over ser vi en glad gjeng. Sammenligner man vår kongefamilie med for eksempel kongefamilien i England, vil nok de fleste påpeke at våre er mer avslappet, joviale og folkelige.

På bildet under bør man ta en titt på Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus, se hvordan de har stilt seg opp:

Kongefamilien stiller til den årlige julefotograferingen på Slottet. Foran: kong Harald og dronning Sonja. Bak f.v.: prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prins Sverre Magnus. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

De står virkelig stødig og ser riktig så veslevoksne ut – tror du ikke disse to kommer til å bli flotte i sine roller når de blir voksne? En dag skal jo faktisk prinsesse Ingrid Alexandra bli både kronprinsesse og dronning!

Både kong Harald og kronprins Haakon har på seg røde slips, mens den unge prinsen har gått for en annen farge. Dronningen «matcher» kongen, hun har tatt på seg røde sko.

Husker du julebildet de tok i fjor? Hvis ikke får du et gjensyn her:

GOD JUL! Hver dag frem til den store dagen har vi tatt et tilbakeblikk på et av høydepunktene fra året vi snart legger…

Posted by Kongehuset on Saturday, December 23, 2017

For en fantastisk kongefamilie vi har. Nå synes jeg så mange som mulig skal trykke lik og del – for å hylle kongefamilien og disse fine bildene. De fortjener alle likes og delinger i hele verden!