Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Kronprins Haakons spesielle hilsen til alle sammen

Akkurat nå er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit på Skaugum med barna sine, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Der tilbringer de mesteparten av all sin tid for øyeblikket, som følge av Covid-19.

Både kronprins Haakon og Mette-Marit har hatt hjemmekontor de siste ukene, og det samme gjelder for barna deres i hjemmeskole.

Det er veldig vanlig å se kongefamilien mye i offentligheten, da de ofte er ute på oppdrag som representanter for det norske kongehuset, men nå for tiden ser vi lite til noen av dem.

Mette-Marit i risikogruppe

Akkurat som resten av befolkningen, så følger kongefamilien myndighetenes gitte retningslinjer om hvordan man skal forholde seg til dagens situasjon.

Det er spesielt viktig da både kong Harald (83) og dronning Sonja (82) er i risikorgruppen på grunn av alderen sin.

Det samme gjelder kronprinsesse Mette-Marit, som har sykdommen kronisk lungefibrose.

https://www.instagram.com/p/B99pU0phhXH/

«Her på Skaugum…»

Heldigvis later det til at kongefamilien er særs forsiktige og, noe de oppfordrer resten av de også oppfordrer de norske innbyggerne til å være.

Men heldigvis holder både kongefamilien oss oppdaterte i sosiale medier. Den seneste oppdateringen kommer fra kronprins Haakon, hvor han og familien forteller om mandagens hendelser, samtidig som han kommer med en hilsen til alle sammen.

En herlig detalj vi legger merke til er at prins Sverre Magnus har laget middag til hele familien, fordi han har hatt det som oppgave i «Mat og Helse».

«En hilsen fra Kronprinsen:⁣⁣
Her på Skaugum er det fullt trykk med hjemmeskole. Magnus har laget Chili con Carne til middag som oppgave i Mat og Helse. ⁣⁣

En god hilsen til alle elever, lærere og foreldre som får hjemmeskole til å fungere. Og til alle som ikke får det til å fungere så godt hele tiden…😊⁣⁣
(Muffins er også med 🐶)⁣»
, skriver kronprins Haakon i en melding fra det norske kongehusets Instragram-bruker mandag.

Les også: Slottet: Slik blir påsken for kongefamilien

Dette var en herlig oppdatering og en hyggelig melding fra kronprinsen.

Men det er ikke første gang noen fra kronprinsfamilien har gitt lyd fra seg, siden de begynte med hjemmekontor. Mette-Marit delte også et herlig innlegg forrige uke.

Les også: Slottet om korona-tiltaket for kong Harald: «Etter råd fra lege…»

https://www.instagram.com/p/B99pU0phhXH/

Det er så fint å ha et kronprinspar som kommer med slike ekte og fine oppdateringer fra livene deres, selv når de må holde seg hjemme.

Vi deler denne artikkelen for å hylle vår kjære kongefamilie!

Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Les også: Kong Carl Gustaf og dronning Silvia med avsløring fra isolasjonen: «Vi har nettopp…»