Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kronprinsfamilien spiller fotballkamp på Skaugum: Én uventet person dukket opp

Hvert år arrangeres det en vennskapskamp på Skaugum der kronprinsfamilien spiller fotball.

I år får de forsterkning fra blant annet artist Astrid S.

Men det er ikke den eneste personen som i dag har valgt å bruke tid med prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Tidligere landslagsspillere Lise Klaveness, Ståle Solbakken, Frode Grodås og popstjerne Astrid S. er med på fotballaget til kronprinsfamilien under den årlige vennskapskampen på Skaugum stadion. Team Skaugum med bl.a. kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus møter motstanderlaget er Asker United, som ble startet i 2013. Lagleder på «Team Skaugum» er som vanlig Jan Åge Fjørtoft. Arne Scheie er også i år engasjert kommentator. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kronprinsessen er kaptein

Som man ser av bildet over er det altså kronprinsessen som er kaptein. Resten av kronprinsfamilien ser like klare ut som kapteinen – vennskapskampen er i gang!

For mange var det overraskende at den kjente, norske artisten Astrid S var en av de som i år skulle være en del av kronprinsfamiliens lag. Men det er ikke den eneste personen som i dag overrasker mange.

På ett av bildene ser man nemlig at prinsesse Ingrid Alexandra prater med en helt spesiell person.

Marius Borg Høiby og prinsesse Ingrid Alexandra etter den årlige vennskapskampen på Skaugum stadion. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Det er Marius Borg Høiby, Mette-Marits eldste sønn, som har tatt turen. På bildet over sitter han sammen med hunden og lillesøsteren prinsesse Ingrid Alexandra. Det ser ut som om det har det utrolig gøy!

Glimrer ofte med sitt fravær

Det at Marius Borg Høiby i år er til stede når kronprinsfamilien spiller vennskapskamp er i seg selv ikke så overraskende – han er jo en del av familien. Men i det siste har 22-åringen vært nokså fraværende – det er lenge til vi har sett noe særlig til ham.

Da kongefamilien rett før jul tok julebilder var det for eksempel mange som lurte på hvor Marius var – han var nemlig ikke med på noen av julefotografiene.

«Hvor er Marius?» var det mange som kommenterte den gangen.

Han var heller ikke å se på bildene som ble sluppet i forbindelse med 17. mai.

https://www.instagram.com/p/BlyeXvBDpFU/

Det kan naturligvis være flere grunner til at Marius i det siste har holdt seg utenfor rampelyset og en del av de tingene som står på programmet for resten av kronprinsfamilien, men mest sannsynlig handler det om at han har vært svært opptatt.

Han har nylig kjøpt bolig i Tønsberg sammen med kjæresten sin, og de siste årene har det vært nokså turbulent på karrierefronten.

Uansett fantastisk å se at Marius nå er sammen med familien sin – bildet av ham og prinsesse Ingrid Alexandra er virkelig helt nydelig.

Gi gjerne kronprinsfamilien vår en tommel opp, hvis du også synes de er gode forbilder og gjør en god innsats for landet vårt.

Og del gjerne artikkelen videre!