Foto: Anders Wiklund / TT / NTB

Prinsesse Madeleines store nyhet med Chris og barna – gleden er total på slottet

Nå kan julefeiringen begynne i den svenske kongefamilien!
Her gjør prinsesse Madeleine comeback på slottet med hele familien.
Se bildene fra TTs utsendte fotograf her.

I sommer var prinsesse Madeleine tilbake i Sverige med familien. Etter en lang tid fra hverandre på grunn av koronapandemien, kunne hun treffe pappa kong Carl XVI Gustaf og mamma dronning Silvia under et herlig ferieopphold på Öland der også alle de andre kongebarna var tilstede for å nyte av selskapet og sommeren.

Nå er det på tide for at den svenske kongefamilien igjen samles. Prinsesse Madeleiene og mannen Chris O’Neill har nemlig flydd over Atlanteren – fra hjemmet i Florida, USA til Stockholm og det svenske slottet.

Prinsesse Madeleiene tilbake i Sverige

Der kunne barna Leonore, Nicolas og Adrienne på mandag ta imot juletrær til den tradisjonelle feiringen. Bå bildene ser vi også medlemmer av Skogshögskolans studentforening som leverte trærne til slottet.

Foto: Anders Wiklund / TT / NTB

Nå venter en herlig julefeiring i Sverige. Det har det svenske hoffet tidligere bekreftet til Newsner.

«Prinsesse Madeleine og familien planlegger å feire julen privat i Sverige,» skriver informasjonssekretær ved Slottet, Ulrika Näsholm.

Det er en forventningsfull kvartett som tok imot årets juletrær på slottet! Prinsesse Madeleiene bød på ordentlig julestemning med en rødrutete kjole.

Foto: Anders Wiklund / TT / NTB

Vi ønsker hele den svenske kongefamilien god jul! Skriv gjerne en kommentar på vår Facebook-side!