Foto: Lise Åserud / Christoffer Andersen / NTB

Prinsesse Märtha Louise deler ny karrierebeskjed med Lilli Bendriss – dette skal de nå: «Vi skal belyse…»

Prinsesse Märtha Louise (51) har virkelig vist at hun er en dyktig forretningskvinne, og har til stadighet flere prosjekter på gang.

For noen år tilbake startet hun for eksempel «Hest360«, som lager innhold og informasjon om hestesporten i Norge.

Märtha Louise startet også klesmerket «Hést» sammen med to venninner, som tilsynelatende gjør det svært bra.

I fjor sommer kunne flere medier, blant annet NRK meddele at prinsessen sammen med sin gode venninne Lilli Bendriss hadde startet eget TV-selskap ved navn Dragonflies AS.

Lilli Bendriss kjenner nok fleste fra «Åndenes makt», og duoen skal sammen med Mari Manzetti holde foredrag om kjærlighet.

prinsesse Märtha Louise
Foto: Lise Åserud / NTB

Til helgen reiser gjengen til Tara Weekend som holdes på Vestlia Resort. Foredraget de skal holde har trekløveren valgt å kalle «Størst av alt er kjærligheten«.

Overfør bladet Tara forteller Lilli Bendriss om hva de skal snakke om – nemlig kjærlighet.

– Det finnes titusen veier inn til kjærligheten, men vi skal ikke være for høytflyvende. Alle har opplevd minst én gang i livet sitt en følelse av fullstendig harmoni, lykke og kraft. Magiske øyeblikk, beskriver vi dem som. Hvordan kan vi hente dem inn i hverdagen?, sier hun og fortsetter videre:

– Det skal vi belyse på Tara-weekend, for inngangsportalen er gjennom vårt hjerte. Hjertet er en muskel og et organ, men også kilden til magien vi kan ha behov for i hverdagslivet og når vi ønsker å strekke oss mot de store.

LES OGSÅ: Lilli Bendriss (76) deler ny beskjed – letter på sløret om sivilstatusen: «Vi har…»

Märtha Louise og Lilli Bendriss skal holde foredrag om kjærlighet

I et nytt innlegg på Instagram forteller trioen at de gleder seg stort.

Humor og «feelgood» er stikkord i foredraget hvor de skal hjelpe deltakerne å finne de magiske øyeblikkene.

– Vi skal arbeide med å presentere øvelser, meditasjon og trommereiser – og skape energi som blir samlet og ledet. Vi kaller det dynamisk bevegelse via intensjon. Cellene våre husker de gode opplevelsene, de skal deltagerne på Tara-weekend få hentet opp. Slik at man lærer å skape slike øyeblikk på en mer bevisst måte, sier Lilli Bendriss.

Så spennende Märtha! Vi ønsker dere lykke til.