Foto: Vidar Ruud / Håkon Mosvold Larsen / NTB

Prinsesse Märtha Louises beskjed til Ingrid Alexandra – som alle må få med seg: «Jeg håper du vet…»

Torsdag og fredag forrige uke ble Ingrid Alexandra feiret med brask og bram i forbindelse med hennes 18-års dag tidligere i år.

Feiringen ble utsatt som følge av pandemien, men torsdag og fredag kunne kongelige, statsrådet, venner og familie endelig samle seg for å feire prinsessen.

Torsdag ble prinsessen feiret med en festmiddag på Deichman bibliotek i Oslo. Festmiddagen var regjeringens gave til Ingrid Alexandra.

Fredag kveld var det duket for en av de største gallamiddagene på Slottet i nyere tid. Kong Harald (85) og dronning Sonja (84) inviterte kjente og kjære til gallamiddagen, deriblant den nærmeste familien.

Prinsesse Märtha Louise (50), forloveden Durek Verrett (47), og hennes tre døtre, Maud Angelica (19), Leah Isadora (17) og Emma Tallulah (13) var naturligvis også til stede.

prinsesse Ingrid Alexandra
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

LES OGSÅ: Durek Verrett deler ny beskjed – som skaper reaksjoner: «Jeg har skrevet historie»

I tiden etter feiringen har det kommet flere hyllester og gratulasjoner til prinsesse Ingrid Alexandra.

Deler koselig tantehilsen

En av de som hyller 18-åringen er tante, prinsesse Märtha Louise.

– For en overveldende fin feiring det ble av deg, skjønne Ingrid. Du sto der sterk, klar og rolig. Jeg er så imponert over alt du er og hvordan du takler rollen din. Lyttende, klok, nær, varm, morsom, nysgjerrig, eventyrlysten, sporty og litt rampete. Alt du trenger for et godt liv, sier Märtha Louise i et nytt innlegg på Instagram, som er dedikert til Ingrid Alexandra.

Videre skriver Märtha Louise:

– Vi er veldig glad i deg alle sammen. Jeg er veldig glad i deg. Jeg håper du vet at vi alle i vår familie, på hver vær måte, vil være der for deg uansett.

Det er tydelig at tanta Märtha setter sin niese svært høyt og at hun er veldig glad i Ingrid Alexandra.

Det var noen veldig fine og rørende ord fra Märtha.

Hva syntes du? Legg gjerne igjen en kommentar i vårt kommentarfelt på Facebook.