Foto: Pontus Höök / NTB scanpix / Lise Åserud / NTB

Victorias lynraske beslutning – etter dronning Silvias ulykke

Dronning Silvia av Sverige falt og ble rammet av flere brudd. Da den svenske kronprinsesse Victoria fikk høre om dette tok hun en umiddelbar avslutning, oppgir Svensk damtidning.

Dronning Silvia måtte tidlig mandag morgen til sykehus etter en fallulykke i hjemmet.

«H.M. Dronningen har skadet høyre håndledd i forbindelse med et fall i hjemmet på Drottningholms slott,» skrev det svenske hoffet i en pressemelding mandag formiddag.

Det var tidlig mandag morgen at ulykken inntraff på Drottningholms slott. Dronning Silvia (77), falt i hjemmet og ble fraktet til Danderyds sykehus.

Foto: Lise Åserud / NTB

«Hun tok imot med høyre hånd og skadet håndleddet. Deretter dro dronningen med ambulanse til Danderyds sykehus, for å ta røntgen og undersøke hånden,» sier hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren til Aftonbladet.

Senere den dagen kunne hoffet meddele at dronningen fikk komme hjem fra besøket på sykehuset.

«Dronningen fikk deretter pleie ved Danderyds sykehus der det ble konstatert at dronningen hadde brudd i høyre håndledd. Dronningen har returnert hjem til Drottningholms slott og har det etter omstendighetene bra,» skriver hoffet på sin Facebook-side.

Der har dronning Silvia fått støtte fra titusentalls mennesker som har skrevet kommentarer på innlegget eller trykket på liker-knappen.

«God bedring og ønsker ingen vedvarende skader av ulykken for dronningen. Skjønt å høre at de allerede er hjemme igjen,» skriver for eksempel en person i kommentarene.

Ifølge det Svensk damtidning erfarer har dronningen allerede fått besøk av kronprinsesse Victoria. Hun skal mandag kveld ha besøkt dronningen hjemme på Drottningholm for å se hvordan Silvia hadde det, skriver avisen.

Foto: Pontus Höök / NTB scanpix

Victorias skjema er tomt for offentlige oppdrag for det svenske kongehuset ut denne uken.

Vi ønsker den svenske dronningen en rask og god bedring!

Skriv gjerne en kommentar og del videre.