Butikken åpner dørene for hjemløs hund – så han kan kjøle seg ned en varm sommerdag

Livet kan være tøft for eierløse dyr. Uten hjem eller ly å gå til, må de ikke bare finne mat og vann på egenhånd – de er også fullstendig utsatt for alle værforhold.

Vi har hørt mange historier om hunder som lider i den isende kulden og de godhjertede handlinger fra forskjellige steder som har åpnet dørene for å holde dem varme. Men hunder er også mottakelige for den ekstreme varmen – og en varm dag visste en butikk at det var riktig å la en hund komme inn for å kjøle seg ned.

Det var en glohet 40-graders dag i Mexico da en løshund besøkte en lokal matbutikk, hvor han hadde dukket opp de siste dagene.

«Han har vært her de siste dagene,» sa butikkmedarbeideren ifølge The Dodo. «Vi mistenker at han ble etterlatt av eieren sin. Han kom til oss for å få hjelp.»

«Vi kunne bare gi ham mat, vann og noen leker fra butikken som vi betalte for med våre egne penger.» Men på denne varme dagen bestemte de seg for å gå enda lenger: De slipper hunden inn så den kan kjøle seg ned!

Hunden så ut til å virkelig nyte denne pausen fra den ekstreme varmen: han var så komfortabel at han bare la seg ned i midtgangen for en lur.

«Vi slapp ham inn fordi temperaturen ute er virkelig helvetesliknende,» sa ekspeditøren. «Vi synes synd på ham, men han ser gladere ut i butikken.»

Takk til denne butikken for at dere åpnet dørene for denne hunden! Vi vet at denne lille vennligheten betydde all verden for denne hjemløse hunden.

Del denne hjertevarme historien!

Exit mobile version