Foto: Skjermdump/ YouTube/ Terry Culver

Døende kvinne tar farvel med sin elskede papegøye – fuglens plutselige reaksjon bringer tårer i øynene

Å miste sin nærmeste venn er aldri lett. Det spiller ingen rolle om vi er «forberedt» på det eller ikke.

Sorgen som oppleves er heller ikke begrenset til mennesker. Dyr har også evnen til å føle tristhet.

Visste du for eksempel at papegøyer er noen av de mest emosjonelle og intelligente skapningene på planeten? Når de mister noen de elsker, føler de en dyp følelse av tristhet.

Papegøyen Sinbad opplevde nylig sorg da eieren hans, som han delte livet med i 25 år, var på randen av døden. Som med mange dyr, delte Sinbad et veldig sterkt bånd med eieren sin, og tapet var derfor veldig smertefullt.

LES MER:

Kvinne finner en merkelig skapning på gaten – nå har dyret vokst opp og er en fullvoksen skjønnhet

10-åringens hjerte er knust når hunden stikker av – 2 måneder senere får han sitt livs overraskelse

Normalt er Sinbad en veldig hyggelig og optimistisk fugl, men da hans elskede lå på dødsleiet hennes, så han ut til å forstå at situasjonen var alvorlig og han var ganske stille.

Dette ble tatt som et tegn på den enorme empatien som fugler har en tendens til å føle for sine eiere.

Får tusenvis til å felle tårer

Papegøyer kan oppleve depresjon når de mister en kjær på omtrent samme måte som et menneske. Det finnes til og med antidepressiva for fugler.

Øyeblikket du er i ferd med å være vitne til ble fanget av en døende kvinnes datter. Hun forbereder seg på å si farvel til verden og Sinbad blir hentet inn til et siste møte.

Foto: YouTube

Sinbad vil tydeligvis bare være ved sin eiers side og fortelle henne hvor mye hun betyr for ham. Og når han sitter på magen hennes, forteller hun ham hvor mye hun elsker ham også.

Hvis du kan komme deg gjennom dette klippet uten å bryte sammen i tårer, er du mye sterkere enn jeg noen gang kunne håpe å bli.

Båndet vi deler med kjæledyrene våre er noe som ikke alltid kan settes ord på. Det er derfor videoer som disse hjelper oss å forholde oss til andre som elsker kjæledyrene sine like mye som vi elsker våre.

Dette er et av de søteste øyeblikkene vi noen gang har sett, og alle som noen gang har hatt et kjæledyr de virkelig bryr seg om kan sikkert forholde seg til denne kvinnen.