Etter å ha sett dette kommer du aldri til å behandle en hundeeier dårlig igjen

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen ikke liker hunder, men man skal likevel respektere at noen er redd for hunder. De som hater våre firbeinte venner derimot, er det vanskelig å ha mye til overs for.

Mest sannsynlig har ikke det som står nedenfor skjedd i det virkelige liv, men det er en god historie som gir hundeeieren en skikkelig revansj – derfor deler vi den med dere.

En eldre mann går inn i en stappfull pub. Han ser seg rundt og oppdager en kvinne med en hund som sitter alene i et hjørne.

Han går fram til bardisken og snur seg mot gjestene.

«Jeg vil spandere en drink eller en øl på dere. På alle utenom den kvinnen med hund i hjørnet der. Jeg hater at man skal få ta med seg hund inn på puben!»

Alle gjestene ble glade og klappet for mannen.

Når mannen deler ut gratis drikke, reiser kvinnen med hunden seg opp. Hun gir ham tommelen opp og sier «Takk, kompis».

Mannen titter forvirret på kvinnen, og forstår ikke hva hun mener. Men han bryr seg ikke noe videre om det.

Neste kveld skjer det samme igjen. Mannen går inn i puben og spanderer på de andre gjestene.

«Jeg kjøper en drink eller en øl til alle her inne. Jeg spanderer på alle utenom den der kvinnen med hund som sitter der,» sier han og peker.

Gjestene klapper og takker den gavmilde mannen. Da han har bestilt den siste ølen, reiser kvinnen med hunden seg opp. Hun gir mannen tommelen opp igjen og takker ham – «Takk, kompis».

Mannen klør seg i hodet og blir forvirret. Han går bort til bartenderen og spør: «Hvem er den rare kvinnen med hund som takker meg når jeg spanderer drikke på alle andre?»

Bartenderen svarer rolig: «Tja, det er hun som eier dette stedet».

Del gjerne videre om du også elsker hunder!