Hesten er grepet av panikk og kjemper for å overleve mens vannet stiger – da dukker denne mannen opp og gjør det eneste rette

I Texas har mange området blitt rammet av oversvømmelsene etter orkanen Harvey. Tusenvis har måttet flykte fra sine hjem og minst ni personer er bekreftet døde, ifølge Washington Post

I kaoset sprer det seg likevel historier om uventede helter og tøffe redningsaksjoner. Naboer og fremmede setter sitt eget liv i fare for å redde dem som ikke klarer å redde seg selv.

Rowdy Ward og hans sønn Chance er blant disse som gjør en ekstra innsats for andre og de viser hvordan ekte helter ser ut.

Begge har i løpet av de siste dagene ridd rundt i nabolaget for å redde så mange mennesker og dyr som de kan.

Chance har delt noen rørende videoer på Facebook av redningsaksjonene, blant disse finner vi videoen nedenfor av en hest som holder på å drukne.

Den er sperret inne og klarer ikke å komme seg ut på egen hånd. Rowdy forsøker å holde sin egen hest rolig, samtidig som har bruker all sin kraft på å åpne gitteret.

– Dette er hva vi gjør. Vi hjelper dyr og vi forsøker å hjelpe mennesker, sier Chace.

Far og sønn hylles nå av dyrevenner verden over og det strømmer inn med støttende kommentarer på Facebook.

– Dere er fantastiske, og du har oppdratt en utrolig sønn. Takk for det dere gjør, skriver en bruker.

– Elsker å se denne typen godhet, skriver en annen.

 

Heldigvis finnes det ekte helter som Chance og Rowdy! Del gjerne denne artikkelen videre på dine venner på Facebook for å hylle denne familiens innsats for både mennesker og dyr i nød!