Hesten gjenforenes med sitt livs kjærlighet, dager senere oppdager eieren at de skjuler en hemmelighet

Familie er noe av det viktigste vi har. Det er ikke bare de menneskene vi som regel har kjent lengst, men det er de som alltid gir oss trygghet, kjærlighet, varme og en følelse av å være «hjemme».

I dyreriket er det akkurat som for oss mennesker en stor tragedie når familier splittes. Slik var det for hestene Red Lady og Goliath, som ble skilt fra hverandre.

En ekte dyrehelt skulle passe på at de fikk se hverandre igjen – bare noen dager senere – men hun var ikke forberedt på at en hemmelighet skjule seg i hestenes fortid.

I USA lever mange villhester i det frie, men siden det ikke finnes tilstrekkelig mye mat og ressurser for at hestene skal klare seg, har mange stater bestemt seg for å gå inn for å fange dem.

Mange av hestene selges videre til ulike eiere, og to av disse skulle bli Goliath og Red Lady, som var et par.

Foto: Youtube/The Dodo

Ble separert

Goliath og Red Lady ble separert og akkurat som for oss mennesker, gikk det hardt inn på dem. De var lei seg for at de ikke fikk være med hverandre – men bare timer etter at de ble skilt fra hverandre skulle en kvinne ved navn Clare Staples steppe inn.

Etter å ha fått høre om deres historie, bestemte hun seg for å adoptere Goliath med hjelp fra en hel del donasjoner. Hun visste at Red Lady fantes et sted der ute og ventet på sin kjære Goliath.

Og en dag kom gledesbeskjeden.

Foto: Youtube/The Dodo

Skulle gjenforenes

Clare fikk vite at en annen hestegård hadde kjøpt Red Lady og hun bestemte seg for å ta kontakt. Det viste seg at eieren også ville at de to skulle få gjenforenes.

De begynte å planlegge for at Red Lady og Goliath skulle få treffes igjen. Det skulle bli virkelighet.

Foto: Youtube/The Dodo

Fra to ulike sider av det vakre naturreservatet i Wyoming, USA, ble Goliath og Red Lady sluppet ut. Etter bare en kort stund så de hverandre – og Goliath løp i full fart mot sin elskede kjærlighet.

Men gjenforeningen skulle ikke kun innebære stor glede for Clare. Den kom også med en stor overraskelse som hun ikke var forberedt på.

Foto: Youtube/The Dodo

Var gravid

I starten trodde de bare at Red Lady hadde gått opp litt i vekt, men det viste seg at hun var gravid. De fulgte hestene på nært hold – og en dag hadde tiden kommet for å føde. Det lille føllet fikk navnet Bodhi og helt siden den dagen var ikke hesteparet bare glade for å se hverandre.

Nå hadde de jo også et føll å ta vare på. Et nytt og kjærlig familiemedlem som de alltid skulle få ha i nærheten av seg.

For en fantastisk slutt for Goliath og Red Lady. Jeg håper de får et langt og lykkelig liv sammen med deres lille føll.

Del videre hvis du også ble varm i hjertet av denne historien.