Historisk razzia: Politiet etterlatt i tårer etter å ha sluppet fri 407 kamphunder

Gang på gang overraskes man over menneskers forferdelige behandling av dyr. Jeg kan forstå at man kanskje ikke elsker dyr som jeg gjør, og ikke vil ha dem i senga si.

Men hvorfor nyter noen å se dyr lide? Jeg vet ikke om kamphunder, altså hunder som trenes opp for å slåss mot andre hunder, er et stort problem her i Norge.

Men dessverre finnes det mennesker rundt i verden som livnærer seg på det, og nyter å se hunder drepe hverandre.

Mange er i dag redde for de hunderasene som forbindes med kamphunder, slik som pit bull og amstaff. Dog er det ikke slik at selve rasene er farlige, men det er personene som oppfostrer hundene som må holdes ansvarlige.

I mange land er hundeslagsmål ulovlig, men dessverre hindrer ikke det alle fra å organisere slagsmål.

For noen år siden gjorde politiet i USA det som trolig er den største razziaen i historien, hva gjelder hundeslagsmål.

hund
Youtube

Slapp fri 407 hunder

Det var i Missouri man gjorde en razzia og kunne slippe fri 407 hunder, som nesten samtlige hadde vært brukt til hundeslagsmål.

Det var en stor operasjon, og flere parter samarbeidet. Blant annet The Humane Society of Missouri og det federale politiet i Missouri. Flere personer ble pågrepet for innblanding i hundeslagsmålene.

Mange hunder ble reddet, men dessverre kunne man bare redde livet til rundt 60 prosent av dem.

hund
Youtube

Jeg håper at alle hunder som ble reddet fikk komme tilbake til kjærlige hjem, der de kan kjenne seg trygge og elsket. Ingen hunder skal behøve å kjempe for sin overlevelse for å underholde andre.

Ta en titt på videoen under hvis du vil vite mer om redningsaksjonen. PS, følsomme seere advares.

Nå synes jeg vi skal hjelpe til med å hylle alle involverte i denne redningsaksjonen. Til tross for at mange hunder dessverre ikke kunne reddes, fikk over 200 hunder sjansen til å leve et verdig liv!