Hunden forlates på dyrehjem med lekene sine og blir deprimert – sjekk hva kvinnen gjør

Det er mange som drømmer om å ha hund, spesielt nå rundt juletider er det mange som ønsker seg en firbent kompis.

Og det er jo ikke så rart. Hunder er fantastiske og det er ikke uten grunn at man kaller dem for menneskets beste venn. Men det finnes en ting som er utrolig viktig å tenke på når man skaffer seg en hund. En hund er et ekstra familiemedlem.

Man må kunne ta hånd om hunden, man kan ikke bare slenge den ut når man er lei av den eller ikke har tid.

Dessverre var det dette hunden Wall-E opplevde.

Wall-E ble adoptert fra dyrehjemmet Maricopa Country Animal Care and Control i 2015. Da fikk han komme til sitt nye hjem, der han ble overøst med kjærlighet og fikk den tryggheten hver hund fortjener.

Men det trygge livet skulle komme til å forandres til et mareritt. En dag i september så Wall-E at sengen og alle lekene hans var pakket ned i to plastposer.

Den 6 år gamle hunden kunne ikke forstå hvorfor han og alle sakene hans ble kjørt til et ukjent sted: Dyrehjemmet Arizona Shelter.

Han kunne heller ikke forstå hvorfor eieren hans sto og gråt da han sa hade.

Trist og urolig

Det eneste Wall-E visste nå var at han var helt ensom. Han ble veldig trist og urolig.

Wall-Es familie kunne ikke lengre ta hånd om ham slik han fortjente, så derfor overlot de ham til et dyrehjem.

”Han ble overlatt av familien ettersom de ikke hadde tilstrekkelig med tid», sier Jordan Bader, som driver Facebook-siden MCACC, som jobber for å finne nye hjem til hunder, skriver The Dodo.

”Han var veldig redd, han bare bjeffet og bjeffet», fortsatte Jordan Bader.

Dyrehjemmet der Wall-E hadde havnet var kaldt, fremmed og ikke et sted der han følte seg trygg. Han fikk dessuten ikke beholde lekene sine, det var ikke plass til dem.

Ble deprimert

Wall-E kunne ikke forstå hvorfor familien hans hadde overlatt ham. Han følte seg forvirret. Han hadde det så dårlig at han ble deprimert.

Hunden satt i det lille buret for seg selv, og var ikke lett å få kontakt med. Da mennesker kom dit for å velge hvilken hund de ville adoptere, var det ingen som så Wall-Es vei.

Den lille hunden fortsatte å være deprimert og forvirret. To måneder gikk, men ingen ville ha ham.

Personalet på dyrehjemmet visste hvilken fantastisk hund Wall-E var, og de ville virkelig at han skulle få komme til et trygt og kjærlig hjem.

En dag fikk personalet en idé. Da Wall-E hadde blitt overlatt til dyrehjemmet med alle sakene sine hadde de tatt et bilde av ham. De visste at bildet ville få oppmerksomhet, og bestemte seg for å bruke det til å fortelle hundens historie på Facebook.

Here is Wall-E when he was getting surrendered by his owner 😞 They brought all his stuff.. like it was gonna be there…

Posted by Arizona Adoptable Dogs on Saturday, November 24, 2018

Over all forventning

Og visst ga idéen resultater.

”Vi visste at bildet var hjerteskjærende og at det ville få mye oppmerksomhet, men vi hadde ingen anelse om at det skulle bli så stort. Det var så mange som var interessert i ham», sier Jordan Bader, ifølge The Dodo.

En av dem som ble veldig rørt av bildet av Wall-E var Lynn Lee. Hun dro direkte til dyrehjemmet for å treffe hunden. Hun tok med seg sin egen hund, og ettersom de to kom så bra overens bestemte hun seg for å adoptere Wall-E.

WALL-E ADOPTED 😊😊😊Original post: https://www.facebook.com/mcaccwest/photos/a.274870329649899/571625586641037/?type=3&theater

Posted by Arizona Adoptable Dogs on Sunday, November 25, 2018

Endelig fikk Wall-E komme til et kjærlig hjem der han kunne føle seg trygg igjen.

Som dere ser trives Wall-E veldig bra i sitt nye hjem!

[arve url=»https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flynn.lee.161009%2Fvideos%2F10156456502646321%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=»1:1″ /]

Nå er han trygg

Så fantastisk at Wall-E til slutt fikk komme til et hjem der de bryr seg om ham, og gir den kjærligheten alle hunder fortjener.

…wallE says don’t forget today is “clear the shelter” day! Because every dog needs to lay in the sun 🌞 🐶. MCACC West Adoptable Dogs Maricopa County Animal Care & Control

Posted by Lynn Lee on Saturday, December 1, 2018

Se så fin han er!

…WallE says good morning! Go out and do something nice today-❤️ go visit your local shelter and bring home a furry…

Posted by Lynn Lee on Thursday, November 29, 2018

Dyr kan ikke behandles som materielle ting som man bare slenger bort når man går lei. Hunder er familiemedlemmer som skal behandles med kjærlighet og respekt. Del gjerne for å påminne folk om dette, for det virker ikke som at alle forstår det selvfølgelige.