Hundene innser at deres kompis snart skal dø – deres kjærlighetsfulle måte å ta farvel på rører tusenvis til tårer

Alle som har eller har hatt en hund vet hvilke følsomme og omtenksomme dyr de er. De vil alltid alles beste, de trøster en når man er trist, lyser opp når det er vondt og gir en bekreftelse når man trenger det som aller mest.

Men gang på gang beviser hundene at de ikke bare er sånn mot mennesker. De ser og hører de fleste rundt seg og er så lojale som de er mot matfar og matmor mot sine firbeinte venner.

Det er hundene Sef, Rhonin og Jaina i USA et sterkt bevis på.

Nylig fortalte deres matfar i et innlegg på Reddit en av de mest rørende dyrehistoriene jeg har hørt hittil i år.

Familiens eldste hund Sef hadde blitt så dårlig den siste tiden at man hadde tatt den vanskelige beslutningen om å la ham sovne inn.

Fikk sovne inn i hjemmet

Familien har fra tidligere av kommet overens med veterinæren om at de skulle la 11 år gamle Sef få sovne inn hjemme. På den måten skulle han omgis av sin familie når han tar sine siste åndedrag.

Foto: Reddit

«Du vet du har en god gutt når veterinæren din, som ikke normalt avliver dyr i hjemmet, kommer til oss frivillig og gjør det her», skriver profilen.

Samme morgen som veterinæren skulle komme og hjelpe Sef å sovne rolig og harmonis inn forstod familiens to andre hunder akkurat hva som skulle skje.

«På noe vis visste Rhonin og Jaina hva som skulle skje og gikk til Sef hele tiden for å nusse ham farvel mens vi ventet på veterinæren. Sef hadde det rolig hjemme mens jeg og min kone strøk ham over pelsen og fortalte ham hvor mye vi elsket ham og hvor mye vi ville savne ham», skrives det.

Hundene merkbart påvirket

Til innlegget delte han også et hjerteskjærende bilde av de tre belgiske hundene som sa farvel for aller siste gang.

Foto: Reddit

«De har sagt adjø til hverandre hele morgenen», skrives det.

Tusenvis har blitt rørt til tårer etter innlegget.

«Jeg sitter og gråter inne på kontoret mitt på jobb nå», skriver en person

«Min hun er servicehund og nå sitter hun på meg fordi hun er utdannet til å kjenne igjen panikkanfall», skriver en annen.

Foto: Reddit

Hundens eier har senere bekreftet overfor Ladbible hvordan de andre to hundene har sørget over sin gamle kompis.

«Rhonin har en svært myk personlighet og jeg merker på ham at han fremdeles merker at noe ikke stemmer her hjemme. Vår andre hund Jaina er mer energisk og utålmodig og virker ikke å ta det så ille, men i går kveld kom hun til sofaen og snurret seg inn i det pleddet som har vært Sefs», sa han til Ladbible.

Noen flere enn jeg som måtte ta frem lommetørkledet? Dette knuste hjertet mitt, så utrolig vakkert og sørgelig på en gang.

Så fint at Sef fikk omgås med så mye kjærlighet sin siste tid i livet.

Del gjerne artikkelen slik at flere får ta del i dette spesielle øyeblikket.

Exit mobile version