Foto: Facebook

Hunder tortureres og slaktes for å bli mat på festival

Å feire sommersolverv med en festival har lenge vært en tradisjon i den kinesiske byen Yulin. Før festivalen plages og slaktes millioner av hunder, for å bli mat til festivalbesøkerne.

– Yulin er et relativt lite eksempel på et svært større, ille problem som tusenvis av hengivne aktivister aktivister arbeider for å stoppe, sier Claire Bass, sjef for den britiske avdelingen av organisasjonen Humane Society International (HSI) til Independent.

I Kina anses hundekjøtt å være en delikatesse, hvilket er grunnen til at man slakter 10-20 millioner hunder hvert år for å bli mat. En stor del av disse selges på sommersolvervfestivalen i byen Yulin. De fleste er gatehunder, som får sitt kjøtt grillet.

Slås til døden med klubber

Og dyrene drepes ikke med nåde. Mange slås ihjel med klubber foran hverandre. Så fjernes pelsen og hundene blir brent.

Nå raser millioner av mennesker mot oppførselen, og krever at folk går sammen for å boikotte industrien. Sammen har millioner av dyreaktivister startet en underskriftskampanje sammen i håp om å stoppe denne slakten av hunder.

Les mer om underskriftskampanjen her. 

Heute hat das Yulin-Festival, bei dem Tausende von Hunden ihr Leben lassen werden, begonnenUnd es gibt nichts was wir…

Posted by Förderverein Animal Hope & Wellness e.V. on Friday, June 21, 2019

Spre gjerne dette for å hjelpe dyrevennene med underskriftskampanjen, slik at den forferdelige industrien kan få en stopp.