Hver natt, når eierne sover, gjør hunden noen som forvirrer alle dyrevenner

Denne sørgelige historien har gått rett inn i hjertet til tusenvis av dyrevenner verden over.

Budskapet er ekstremt viktig og det viser hvordan en hunds tillitt til mennesker er en vakker gave som bør ivaretas!

En familie bestemte seg for å adoptere en hund. Han ble straks en viktig del av familien og han elsket å leke med barna.

Hunden var veldig intelligent og de lærte han mange triks. Han gjorde alt for å gjøre matmor, matfar og barna lykkelige.

Men etter noen uker endret hunden sin oppførsel på en merkelig måte. Hver kveld når familien skulle sove, satt han igjen utenfor matmor og matfars soveromsdør og fulgte med på dem mens de sov.

Selv som han aldri, og han satt alltid på samme sted da familien stod opp igjen.

Familien kunne ikke finne noen som helst forklaring på hvorfor hunden deres oppførte seg så merkelige og de begynte å bli bekymret. 


© imgur/thestigsfemalecousin

De mistenkte at han hadde blitt syk og tok han med til veterinæren, men hun klarte ikke å stille en diagnose – for hunden var jo helt frisk.

Familien var desperat etter å finne et svar og tok derfor kontakt med hundehjemmet der de hadde adoptert ham. De stilte mange spørsmål til de ansatte i håpe om at de ville forstå hva som skjedde.

Det de da fikk vite som sin elskede hund knuste hjertene deres.


© imgur/MrBashington

Det viste seg at hundens forrige eier hadde sneket seg ut på kvelden, tatt med seg hunden og levert den på dyresenteret. Og dette mens hunden sov.

Han fikk derfor aldri muligheten til å si farvel til sin tidligere eier og til sitt gamle hjem. Plutselig våknet han på et adopsjonssenter for hunder – for ham et helt nytt og merkelig sted. Han må ha vært livredd.

Den stakkars hunden må derfor ha trodd at han ikke kunne legge seg til å sove, i frykt for å miste familien sin igjen. 


© imgur/leeeeeeeeeee

Familien ble svært lei seg da de fikk høre hva som hadde skjedd og spurte hvordan de kunne vinne sørge for at hunden ble trygg nok til å sove igjen.

Løsningen ble å legge hundekurven inntil matmor og matfars seng. På den måten ville de vise hunden at han var en del av familien og at de ikke ville forlate ham.

Det tok noen uker, men til slutt klarte han å føle seg trygg nok til å sove.

En hunds tillitt er ikke noe man skal leke med. Derfor bør man alltid være sikker på at man har mulighet til å ta seg av en hund før man slipper den inn i sitt hjem og sitt hjerte.

Del gjerne denne artikkelen videre hvis du er enig!