Kengurubarn reddes fra brannene i Australia – nå får de uendelig med kjærlighet og kos

Her reddes de små livene under skogbrannene i Australia.

Det er mange dyr som har mistet livene i brannene som følge av den forferdelige katastrofen i Australia.

Nå rapporteres det om et kull på syv wallabies, en form for kenguruer, som ble reddet i brannene. De små livene har berørt tusenvis mennesker verden over med sin skjebne. Det er The Agile Project som tar hånd om dem.

– Da de først kom til oss for omsorg var de svært stresset ettersom de alle hadde opplevd noen form for traume. Noen av dem hadde mindre skader, men med tanke på hva de hadde gått gjennom var de fremdeles ved godt mot, sier Shai Ager, prosjektleder ved Agile Project til The Dodo.

De små ungene har til og med fått egne navneskilt!

The 7 joeys currently snuggling together in a shell pool have been given their names. Two boys are called Andrew and…

Posted by The Agile Project – Wildlife Rescue on Thursday, January 9, 2020

Barna kommer til å være på ulike sentre der de får omsorg og mat til de er klare til å slippes ut i det fri igjen. Ifølge The Dodo bir det når de har fylt 14 måneder – og selvfølgelig på et sted der de er sikre fra brannene.

https://www.facebook.com/TheAgileProject/posts/1552571864896498

Så fantastisk å høre at dyr klarer seg i denne forferdelige katastrofen! Vi må aldri glemme de millionvis av dyrene som har dødd i brannene i Australia, samtidig som disse syv små livene er et vakkert lys i mørket. Del gjerne innlegget for å hylle de dyrevennene som hjelper dyrene i dette!