FOTO: Facebook/Dog Tales Rescue

Kvinne klarer ikke bestemme seg for hvilken hund hun skal adoptere – hennes beslutning får mitt hjerte til å briste

Danielle Eden-Scheinberg har et hjerte av gull.

I flere år har hun viet livet sitt til å redde hunder fra forferdelige forhold.

Da hun bestemte seg for å adoptere noen hunder fra et hundehjem i Israel, forstod hun snart at det skulle bli den vanskeligste beslutningen hun noensinne hadde tatt.

Danielle Eden-Scheinberg var med og startet Dog Tales Rescue and Sanctuary i Toronto, Canada. Hun har en stor gård hvor hunder og hester får en ny sjanse i livet. Dyrene hun tar hånd om kommer alle fra forferdelige forhold. De har vært på gaten eller hatt eiere som behandlet dem dårlig.

I jobben sin reiser Danielle utenlands for å besøke andre hundehjem. Ved flere tilfeller har hun besøkt Israel.

– På reisene våre til Israel besøker vi lokale hundehjem og jobber med personalet og de frivillige for å lage lister på 10-20 hunder som vi kan ta med hjem til oss. På våre reiser leter vi etter de mest alvorlige tilfellene, gamle hunder, hunder med helseproblem, og de hundene som har ventet lengst på å få et hjem. Å måtte lage de listene er grusomt, men oftest er det helt tydelig hvilke hunder som trenger vår hjelp mest, skriver hun på Facebook.

Men da Danielle og hennes kollegaer besøkte et hundehjem i landet i 2016 forstod de snart at det skulle være umulig å ta en beslutning om hvilke hunder som trengte et hjem mest.

FOTO: Facebook/Dog Tales Rescue

Uhyggelig oppdagelse

Det Danielle fikk se gjorde henne nemlig forskrekket. De 250 hundene levde i bedrøvelige forhold. De var skitne, utsultet og oppholdt seg i overfylte bur.

På bakken lå døde rotter.

FOTO: Facebook/Dog Tales Rescue

Danielle gjorde da det eneste rette. Hun fikk en idé om å adoptere et titalls hunder.

FOTO: Facebook/Dog Tales Rescue

Tok uventet beslutning

I stedet valgte hun å ta hånd om alle de 250 dyrene – og kjøpte hele dyrehjemmet!

I de neste månedene fulgte et intensivt arbeid for å få hjem hundene til Canada eller andre dyrehjem.

FOTO: Facebook/Dog Tales Rescue

I dag har majoriteten av dem fått et kjærlighetsfullt hjem. Og det er takket være Danielle og hennes fantastiske innsats.

[arve url=»https://www.facebook.com/Dogtalesrescue/videos/894738434017115/» /]

Det er helt fantastisk å få høre om Danielle og hennes beundringsverdige arbeid. Del gjerne videre for å hylle Danielle og hennes viktige arbeid.