Kvinnen kan ikke bestemme seg for hvilken hund hun skal adoptere – se nå hvem som kommer ut

Det finnes ikke mye som gjør meg gladere enn å lese om mennesker som gjør noe godt for våre firbeinte venner.

Dyrene behøver oss – og vo behøver dem, så enkelt er det bare. Alle hunder fortjener kjærlighet, omtanke og varme. Men det får ikke alle hunder dessverre, og mitt hjerte knuses alltid i tusen knas når jeg får høre om hunder som ikke får komm til noen kjærlighetsfulle hjem.

I dette tilfellet er det en kvinne ved navn Danielle Eden vi skal hylle.

Hun er er veldig bra eksempel på en skikkelig dyreelsker, og for en stund tilbake ville hun adoptere emn hund. Hun er en av gründerne bak bedriften Dog Tales Rescue and Sanctuary i Ontario, skriver Animal channel.

Sammen med medarbeiderne sin redder hun hunder i kriser og de får komme til hundehjemmet deres.

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

Sammen med ektemannen Rob reiste hun til hjemlandet sitt, Israel – og det er der de redder hunder. De frakter hundene derfra til Ontario, hvor de har et fint dyrehjem til hundene, som virkelig trenger hjelp.

Slik beskriver Eden virksomheten deres i et innlegg på Facebook:

«På våre reiser til Israel besøker vi lokale dyrehjem og arbeider med personell og frivillige for å få med rundt 10-20 hunder hver gang. På disse reisene leter vi etter de hundene som har det verst – eldre hunder, hunder med funksjonshemninger og hunder som har ventet lengst på å få seg et hjem. Det er ganske klart hvilke hunder som behøver vår hjelp mest, skriver Eden på Facebook.

I et klipp som spres fra deres Facebook-side fra 2016 kan man se hvordan arbeidet deres med hunder kan utgjøre en stor forskjell. Hundene hentes i Israel.

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

Og så får de dra med paret over Atlanterhavet til Nord-Amerika.

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

De bestemte seg også for å lege et dyresenter i Israel og disen det har paret etablert et senter der nede med lokalt personell. På deres første tur ned klarte å få med seg 90 hunder hjem til Canada fran senteret, der de har sitt eget dyrehjem de driver.

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De hadde ikke hjerte til å bare velge ut noen hunder, så de kjøpte helt enkelt alle på senteret og ville bare hjelpe alle hundene!

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

En helt fantastisk innsats!

Se hele klippet nedenfor:

Exit mobile version