Livredd hund kjenner ikke igjen familien etter nesten 2 år på flukt – men se nå når eieren strekker ut hånden!

For mange av oss er hunden som et hvilket som helst familiemedlem. Derfor er det selvsagt at man blir fullstendig knust om et familiemedlem en dag forsvinner. Det var akkurat det som skjedde med den utrolige søte hunden Maggie.

Familien hadde mer eller mindre gitt opp håpet om en dag å få se igjen sin kjære hund. Men etter 19 (!) måneder på flukt, ringte det i telefonen…

FOTO: The Dodo/Youtube

Telefonen kom fra dyrehjemmet «Saginaw County Animal Care and Control». De fortalte familien at de hadde fått inn en hund som kunne tilhøre familien takket være en innebygget mikrochip. Det handlet om Maggie. Mammaen og datteren stormet umiddelbart til dyrehjemmet for å gjenforenes med sin elskede hund – etter 19 måneder i totalt uvisshet.

Det de ble møtt av var en overlykkelig hund, men Maggie var livredd og ville aller mest holde seg unna. Kanskje var det noe som satt i etter å ha vært borte så lenge. For ingen visste hva som hadde skjedd den lille hunden.

FOTO: The Dodo/Youtube

Maggie gjemte seg bak personalet og ville ikke hilse på familien sin. Hun kjente dem rett og slett ikke igjen. Personalet prøvde da å føre Maggie nærmere eierne for å få henne til å innse at hennes virkelige familie var der.

Men da eieren holdt fram hånden sin, skjedde det magiske! Maggies reaksjon er helt fantastisk å se!

Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være og ha vært for familien å være uten sin hund i 19 måneder. Spesielt når man ikke har noen anelse om hva som har skjedd – eller om hun i det hele tatt var i live. Men heldigvis er det mange dyrehjem og kenneler som gjør en fantastisk jobb med å gjenforene forsvunnede hunder med eierne deres! Der er noe vi skal være veldig takknemlig for!

DEL videre for å vise dine dyrevenner denne herlige gjenforeningen!