Mirakelfødselen: Her føder kua fire kalver

Dyreverdenen kan overraske oss når vi minst aner det. Og jobber man på bondegård får man se enda flere utrolige hendelser skje.

Det skulle paret Chuck og Deb Beldo i Minnesota, USA, en dag få erfare.

En av deres kyr på gården skulle nemlig føde en kalv, en hendelse alle så veldig frem til. Men da kalven kom til verden, innså de at de hadde tatt feil hele tiden. Kua hadde nemlig tre overraskelser å by på.

Den vakre maidagen skulle bli en spesiell dag av mange grunner for Chuck og Deb, som bodde og drev en bondegård i Minnesota, USA.

Tidligere den dagen hadde de ønsket sitt femte barnebarn til verden, og senere var det på tide for enda en stor hendelse.

Deres ku ventet en kalv.

Foto: Youtube/CBS

Paret hadde lenge sett frem til at deres ku skulle få sin kalv. Og denne vakre dagen var det slik.

Kua ventet kalv

På litt avstand fulgte de med på fødselen og lot kua få litt pusterom, samtidig som de holdt øye på om noe skulle skje.

Det var akkurat det som også skjedde. Og det var noe de aldri kommer til å glemme.

Foto: Youtube/CBS

Kua fødte ikke en, men FIRE kalver. Ifølge Animal Channel er det bare en av 700 000 kuer som føder nettopp firlinger, men sjansen til å overleve er så liten som en av 11,2 millioner.

Lykkelig familie

Deb, Chuck og kua hadde hatt sin lykkeligste dag på lenge.

– Jeg har vært rundt og jobbet med kuer hele livet, og jeg har aldri sett noe lignende før, forteller Deb til CBS.

– De har det kjempebra, det er fantastisk. Jeg tror vi kommer til å klare det, men for en uke siden hadde jeg ikke satset et øre på det.

HELP!! “The Quadruplet Calves” need names!Mom and Dad had one cow with four calves. All are alive and doing well….

Posted by Jamie Belz on Sunday, May 27, 2018

Deb og Chuck hjalp den nyblivne mammaen å ta hånd om de fire små kalvene, som var fulle av liv og lekne.
De fikk den næringen de trengte, og på den store gården kunne de snart løpe rundt og leke med hverandre, på hva som for dem var en stor og spennende verden.De fick den näring de behövde, och på den stora gården kunde de snart springa runt och leka med varandra på vad för dem var den stora spännande världen.

Ventet en – fikk fire kalver

De hadde jo bare ventet seg en kalv – men så feil kunne de ta.

– Mamma hadde sett at hun var stor, men hun tenkte ikke så mye over det. Tvillinger er ganske vanlig. De hadde fem tvillingpar som ble født tidligere i år, men dessverre kom de under den kalde perioden vi hadde i april, så de klarte seg ikke, forteller deres datter Jamie til Minnesota Public Radio.

Kalvene var så små, hvilket gjorde at de ikke kunne die fra mammaen sin. Chuck og Deb måtte derfor stille klokkene for å mate de små kalvene med tåteflaske til alle døgnets tider.

Mange gratulasjoner

De la ut den gledelige nyheten på Facebook og tusenvis av mennesker har sendt sine fine gratulasjoner.

– Det er virkelig spennende, men jeg håper at noen andre får oppleve dette neste gang. En gang holder, sier Chuck til CBS og ler.