Møt kjempen Freddy – verdens største hund

Når man tenker på store hunder, er en grand danois ofte det første som slår oss. Men Freddy får til og med andre grand danois til å se små ut. Det er kanskje ikke så rart, for han er kåret til verdens største hund!

Freddy bort i Essex i Storbritannia sammen med sin familie. Han er av rasen grand danois og veier hele 90 kilo og er 230 centimeter lang.

Når han står ved siden av matmor Claire Stoneman ser hun veldig liten ut.

freddy.in
© Bildekilde: Facebook

Da hun tok med seg Freddy hjem som valp, visste hun at han kom til å bli en stor hund, men hun hadde aldri trodd at han skulle så enorm som han er i dag.

I fjor ble Freddy kåret til verdens største hund i Guinness rekordbok.

Og med en så stor kropp, må Freddy også ha mye mat. Regningen lander på omtrent 160 000 kroner i året.

freddy.in1
© Bildekilde: Facebook

Freddy elsker kylling og brødskiver med peanuttsmør, og det er også noe annet den store hunder er glad i å tygge på – nemlig sofaer.

Han har tygget i stykker en god del sofaer gjennom årene.

– Det har hendt at jeg har kommet hjem og sofaen har ligget spredt utover hele gulvet. Men Freddy er fremdeles min lille elskling og jeg kan ikke forestille meg en hverdag uten han, sier matmor til Daily Mail.

freddy2
© Bildekilde: Facebook

Hun beskriver Freddy som en rolig og snill hund som liker å gå lange turer sammen med sin, betydelig mindre, søster. Likevel er han en hund som har begynt å dra på årene.

Vi håper at Freddy for en rolig og deilig tid som pensjonist. Del gjerne denne historien videre med en venn som elsker hunder!