Orangutang møter brannskadet kvinne, men ingen var forberedt på den hjerteskjærende reaksjonen

Orangutanger er svært intelligente dyr og de kan lese mennesker nesten like godt som vi selv forstår hverandre.

Da orangutangen Rocky, som bor i en dyrepark i Indianapolis, kom i kontakt med en kvinne som hadde fått store brannskader, viste han hvorfor disse dyrene fortjener vår største respekt.


© Facebook/DarciMiller

Darci Miller pådro seg sine smertefulle brannskader etter en ulykke i 2015. Hun har gjennomgått mange operasjoner for å lege sårene, men likevel lever hun fremdeles i en følelsesmessig berg- og dalbane.

Å stå opp hver morgen og komme seg ut i frisk luft er alfa og omega for Darci, hvis ikke blir hun bare liggende hjemme og grave seg ned i vonde tanker.

Det var derfor hun og ektemannen en dag bestemte seg for å besøke Indiana Zoo.


© Flickr/SteveBaker

I dyreparken bor blant annet den ni år gamle orangutangen Rocky som er kjent for å kunne etterligne menneskelige stemmer og lære seg vokaler.

Darci hadde nok aldri gjettet hva som skulle skje denne dagen, men møtet med Rocky skulle forandre hennes syn på livet for alltid.

Da hun stilte seg foran Rocky var det tydelig at han var svært nysgjerrig på hennes bandasjer over brannskadene.


© Youtube

Rocky begynte å peke på det brannskadede området, akkurat som et menneske.

Først nølte Darci litt. Kunne Rocky virkelig forstå at det var noe smertefullt under hennes bandasjer?


© Youtube

Hun tok forsiktig vekk bandasjen for å vise Rocky sine sår og arr, og hans reaksjon er virkelig et bevis på at dyr forstår mye mer enn hva vi tror!

Bare se selv i videoen nedenfor:

Del gjerne denne hjertevarmende videoen videre, for det finnes fortsatt noen fremdeles tror at dyr ikke kan vise omsorg og medfølelse!