Foto: Facebook

Par skal bare donere pledd til dyrehjem – da får de øyekontakt med 17 år gammel hund

Et ungt par gikk inn til dyrehjemmet for å donere litt ting.
Men der inne forandret alt seg – og da de kom hem så gjorde de det med et nytt familiemedlem.

Paret Beth og Michael er virkelig dyrevenner. Da de gikk inn på dyrehjemmet Anne Arundel County Animal Control i desember 2015 ville de bare gi vekk litt ting til de stakkars herreløse hundene.

Det kunne være pledd og andre ting som de tenkte at hundene ville ha.

Men hele historien om det unge paret som ville gi vekk ting til hundene tok en uventet vending – og alt begynte da de så inn i disse øynene.

As you can see from the big smile on his face, life remains good for Rocky, the 17-year-old dog recently adopted from…

Posted by Friends of Anne Arundel County Animal Care & Control, Inc. on Wednesday, January 20, 2016

Dette er hunden Rocky og han hadde bodd på dyrehjemmet litt til og fra de siste årene. Nå hadde han oppnådd den respektable alderen 17 år, og da det unge paret så hunden kunne de ikke la han bli.

De bestemte seg der og da for å adoptere Rocky.

«Vi var der for å donere vekk ulike typer saker som jeg samlet inn i militærsamfunnet og jeg så Rocky gå inn og jeg kunne ikke slutte å tenke på det bedårende gamle ansiktet. Like etterpå gikk jeg ut med Rocky!» sier hun til siden Boredpanda.

Etter at hele familien kom hjem igjen så skrevBeth en fantastisk kjærlighetsforklaring til sin nye hund. Dette delte hun så på dyrehjemmets Facebookside. Dette skriver Beth til sitt nye familiemedlem, hunden Rocky.

”Jeg tok hånd om deg fordi jeg visste at vi kom til å ekstra godt vare på deg. Å vite at du en dag ikke skal klare å gå på do i tide før vi rekker å gå ut og jeg må rydde opp det, jeg visste at en dag kom jeg til å måtte bære deg opp trappene når du ikke lenger har styrken til å gjøre det.» Skriver hun og fortsetter:

«Jeg visste at du etterhvert vil miste hørselen og synes og vi må bruke ekstra penger på å gjøre huset mer trygt for deg. Jeg visste at jeg en dag må si adjø til deg. Men frem til den tid er du den beste gaven jeg noensinne har fått og jeg er virkelig lei meg for at jeg ikke kunne gi deg de beste 17 årene som du fortjente, men jeg lover at du kommer til å ha et bra liv fra nå til deg dagen jeg må si adjø.»

Vi vet ikke om de lever i dag, men håper og tror at hunden Rocky har fått det fantastisk hos sin matfar og matmor.

Dere er virkelig fantastiske dyrevenner, Beth og Michael! Takk for at dere bestemte dere for å adoptere den gamle hunden og ga den et hjem. Del gjerne innlegget videre hvis du også er en ekte hundevenn❤️