Paret vil at veterinæren avliver deres friske hund – fordi de tror den er «dum»

Da hunden Figgy kom opp i 18-årsalderen begynte han å snuble mye og løpe inn i ting i hjemme. Selv om det ikke er rart at slike ting skjer når hunder blir eldre, hadde eierne ingen medfølelse med Figgy. De trodde hunden deres hadde blitt dum. Av den grunn vurderte de det som best hvis Figgy ble drept, men veterinæren ønsket ikke å se det.

Paret som eide den lille hunden Figgy irriterte seg over at han hadde blitt så dum ettersom han kræsjet i saker og ting hele tiden.

De tok med Figgy til veterinæren for å la ham sovne inn, men veterinæren syntes ikke at det var var nødvendig i det hele tatt. Selv om undersøkelsene viste at gamle Figgy hadde mistet synet, samt hadde flere dårlige tenner, så var han frisk.

Da personalet på klinikken fikk høre at eierne ikke lenger ville ga den «dumme hunden, så tilbød de seg å ta ansvaret for Figgy.

Foto: Youtube/My Pets

Ville ikke avlive hunden

Klinikken kontaktet Muttville Senior Dog Rescue, en organisasjon som tar hånd om forlatte hunder, i håp om å finne en adoptivfamilie til dem.

Figgy fikk flytte til i San Francisco, og det tok ikke lang tid før det en familie meldte sin interesse for å overta han.

Foto: Youtube/Muttville Senior Dog Rescue

En kvinne ved navn Eileen hadde adoptert gamle hunder fra Muttville Senior Dog før, og så ingen problemer i det hele tatt med at Figgy så dårlig og var «gammel».

Figgy var overlykkelig over å flytte inn i et hjem der han var ønsket, men en som var enda lykkeligere var Eileens lille datter, som ikke kunne slutte å klemme den lille hunden.

Figgy var ikke vandt med å få så mye kjærlighet og stortrives i sitt nye hjem.

Hadde veterinæren gjort som paret sa, hadde en sunn hund blitt drept fordi den var «dum». Nå fikk Figgy et nytt hjem der han ble omringet av all kjærligheten han fortjener.

Del gjerne for å hylle alle dyrevenner som ser dyr verdi og kjemper for dem!